0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія 10Th Avenue Karl Antony Mec

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • 0-9

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

10th Avenue Karl Antony Mec Туалетна вода
Немає у наявності

Ви не прагнете виділятися – вам достатньо усвідомлення того, що ви чітко, швидко та ефективно виконуєте поставлені завдання та завжди досягаєте бажаного. Вас називають сильним, рішучим, цілеспрямованим та амбітним. Саме цій категорії молодих людей відомий французький бренд адресував одну зі своїх робіт – стильний та елегантний аромат під назвою Mec .

Торгова марка 10th Avenue Karl Antony, яка презентувала в 2012 році це видання, завжди вміла звернути на себе увагу цільової аудиторії. До серця своїх шанувальників їй вдається достукатися за допомогою найрізноманітніших композицій – яскравих та виразних, елегантних та стриманих, бадьорих та енергійних, легких та невибагливих. У майстрів бренду виходить дарувати шанувальникам «правильний» настрій – натхненний, піднесений, радісний: той, який допомагає творити, жити більш насиченим, наповненим незабутніми відчуттями життям, розфарбовувати свої емоції у яскраві кольори та дбайливо зберігати цінні спогади. Ліцензія на випуск продукції від 10th Avenue Karl Antony належить парфумерній компанії Parfums Jean Jacques Vivier, яка відома ще з 1984 року і представляє свої товари на п'яти континентах.

Молодим людям, які прагнуть отримати гармонійний і нетривіальний аромат, інтернет-магазин Lagrande рекомендує купити Mec . У незабутньому звучанні парфуму його власник зможе знайти свій відбиток мужності, харизматичності, безкомпромісності. Такий чоловік не має ілюзій щодо райдужного майбутнього – він чітко знає, що може покладатися лише на себе та власні сили. Однак він не позбавлений оптимізму, є цікавим співрозмовником і, зокрема, цим притягує оточуючих. Він любить вибирати неординарні речі, і сьогодні до них потрапляє композиція Me c.

Аромат, назва якого в перекладі з французької означає «хлопець», невибагливий до зовнішнього вигляду того, хто його обирає. Він дозволяє чоловікові допускати деякі вільності у складанні образу, забути про вимоги дрес-коду і насолоджуватися модним, але комфортним одягом.

Парфумована вода відноситься до категорії «деревні фужерні». Її старт насичений зухвалістю морських акордів, доповнених мотивами виразного чорного перцю та стриманого бергамота, що посилює елегантність звучання мелодії. Соковита зелень листа фіалки відчувається у «серці» аромату. Шляхетний тютюн та чуттєвий жасмин доповнюють яскраву зелень. Завершальний штрих таїть у собі освіжаюче-вишуканий мотив білого кедра, відтінки терпко-пряних почуттів, спокусливість амбри та привабливість шкіряних мотивів.

Придбати 10th Avenue Karl Antony Mec ви можете, зробивши замовлення в Lagrande. Залишити заявку на сайті, зателефонувати нам або заглянути до нашого шоу-руму – ви самі вибираєте зручний для вас спосіб комунікації. Ми ж забезпечуємо вам відмінний вибір якісної оригінальної продукції, прийнятні ціни, допомога у питаннях підбору аромату та оформлення замовлення та доставку товару у максимально короткі терміни зручним для вас способом.