0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Маски для обличчя Guam

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Класифікація

Країна виробник

Група товару

Guam Seatherapy Night Peeling Mask Нічна ензимна пілінг-маска для обличчя
75ml
1 071 грн
Guam SeaTherapy Scrub Mask Viso Маска-скраб для обличчя
75ml
735 грн
GUAM Maschera Peeling Enzimatico Мікробіоклітинна очищаюча ензимна маска-пілінг
Немає у наявності
GUAM Maschera Gel Esfoliante Antirughe A Strappo Мікробіоклітинна гліколева маска для обличчя
Немає у наявності
GUAM BioEcologico Maschera Sulfurea Очищувальна маска БіоЕколоджико для обличчя
Немає у наявності
GUAM Microcellulaire First Mask Мікроклітинна перша маска, що очищає, для обличчя
Немає у наявності
GUAM Micro Moisturizing Maschera Crema Viso Мікроклітинна зволожуюча крем-маска для обличчя
Немає у наявності
GUAM Microcellulaire Fogli d'Alga Viso-Collo Крем-маска для обличчя в серветках мікроклітинна
Немає у наявності
GUAM Glico Mask Мікроклітинна гліколева маска для обличчя
Немає у наявності

Маски для обличчя GUAM

Італійська косметика GUAM народилася 1986 року, коли Інститут глибоководних досліджень LACOTE Study & Research розробив унікальний комплекс активних інгредієнтів із морських водоростей.

Комплекс ліг в основу косметичної лінії GUAM , завданням якої був всебічний та глибокий догляд за шкірою обличчя та тіла.

Ця косметика збагачена також цілим калейдоскопом натуральних цілющих компонентів, покликаних робити наше тіло та обличчя красивим, підтягнутим, пружним та молодим, що дозволяє жінкам бути впевненими у собі та насолоджуватися власною досконалістю.

За роки існування косметичної марки вона придбала сотні тисяч шанувальниць по всьому світу завдяки високій якості та ефективності. Недарма ці б'юті-продукти використовують професійні косметологи в салонах, і, звичайно ж, цінують усі жінки, які висувають високі вимоги до засобів догляду за собою.

 

Маски для обличчя GUAM – ароматні та ефективні скарби моря!

Компанія створила свої розробки з водоростей з узбережжя французької Бретані - засновник бренду Egidio Siena, відвідавши екскурсії в порту, звернув увагу на те, що місцеві жителі збирають цілющі дари моря - водорості, здатні стати справжньою джерелом цінних мікроелементів, мінералів і вітамінів.

Біокомплекси на основі морських водоростей включають також рослинні екстракти, що підсилюють дію один одного, а також цілющі рослинні олії. Кожен продукт від GUAM захоплює своїми свіжими морськими ароматами, що налаштовують хвилю релаксу і гармонії. Маски відрізняються ще й дуже приємними, комфортними текстурами, що посилюють враження SPA-догляду.

Такі особливості б'юті-продуктів покращують стан не тільки нашої шкіри, а й психіки, впливаючи на виразний і стабілізуючий. Заслуговує на компліменти і неймовірна ефективність цих масок – результати ви побачите вже після першого знайомства з продуктом, а при регулярному застосуванні досягається максимально можливий ефект по кожному з напрямків догляду – маски запропоновані у всіх серіях косметичної продукції цієї марки.

 

GUAM – останні досягнення біотехнологій!

 

Маски на основі морських продуктів особливо гарні для проблемної та вікової шкіри – вони буквально воскрешають молодість та відновлюють здоров'я. Інгредієнти косметики GUAM активізують у клітинах процеси самовідновлення, включаючи «пам'ять» клітин, стимулюючи мікроциркуляцію речовин у них, глибоко насичуючи киснем та мікроелементами.

В результаті шкіра стає пружною, гладкою, молодою та підтягнутою, а її захисний бар'єр працює з максимальною ефективністю, захищаючи клітини від негативного впливу вільних радикалів – причини раннього в'янення.

Ми особливо рекомендуємо такі маски, як:

- мікробіоклітинний ензимний пілінг;

- мікроклітинна гліколева маска;

- мікробіоклітинний гель-ексфоліант;

- очищаюча «БіоЕколоджико»;

- мікроклітинна очищувальна;

- мікроклітинна зволожуюча.

Якщо у вас виникнуть питання при виборі масок GUAM , вам достатньо звернутися до наших консультантів – і отримати кваліфіковані поради для максимально вдалої покупки та найкращих результатів.