0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Stella Mccartney Pop Bluebell Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Stella McCartney Pop Bluebell Eau de Parfum Парфумована вода (тестер із кришечкою)
Немає у наявності
Stella McCartney Pop Bluebell Eau de Parfum Парфумована вода
Немає у наявності

Stella McCartney Pop Bluebell Eau de Parfum - Час дзвіночків ...

 

Дивовижна квіткова деревно-мускусна парфумована вода Pop Bluebell Eau de Parfum від британського дому Stella McCartney створює враження кришталевої ніжності, брязкаючи тонким дзвіночком – саме ця тендітна і трепетна квітка стала головною темою твору. Його витончену красу відтінюють пудрові та фіалкові, пряні та деревні, фужерні, зелені та цитрусові акорди, утворюючи гарну мелодію для тих, хто наділений смаком та стилем.

У парфуму весняно-літній характер, він підкорить вас легкістю, дзвінкістю свого звучання, і при цьому чудовою стійкістю та приємним шлейфом. Відмінний вибір для стилю casual, для романтичного вбрання та легких літніх образів для побачень, прогулянок і просто безтурботно-щасливих моментів!

Історія аромату

 

Цей парфумерний будинок був створений Стеллою Маккартні, дочкою легендарного сера Пола із гурту The Beatles. Дівчина з ранньої юності виявила талант дизайнера, з 15 років співпрацюючи з Крістіаном Лакруа, а потім навчаючись у Коледжі Дизайну. Після його закінчення вона тріумфально продемонструвала свою дипломну колекцію, яку показували Кейт Мосс та Наомі Кемпбелл, подруги Стелли. Потім талановита дівчина працювала з модними будинками Chlo? та Gucci, і на рубежі Міленіума, у 2000 році, отримала звання Дизайнера Року від престижного модного видання Vogue.

До 2003 року відкрився ще один її талант - Стелла захопилася парфумерією, адже обдарована людина рідко обмежує свою креативність рамками одного напряму. Щоб досягти успіху у своєму новому починанні, бренд запросив до співпраці таких грандів, як Альберто Моріллас та Жак Кавальє.

У 2017 році портфоліо поповнила ще одна чудова робота - «Дзвіночок», що продовжив аромат « Pop », що вийшов роком раніше. Заінтригував шанувальників дизайн флаконів, що запам'ятовується - красивий корпус з дорогого скла прикрашений незвичайним розпилювачем - круглою кришкою кольору фіалки.

Купити Stella McCartney Pop Bluebell Eau de Parfum в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього стильного та популярного британського бренду.

 

Фіолетовий настрій

Композиція стартує ароматним зеленим дуетом пудрового листя фіалки та оксамитових листочків томату, прикрашених іскристим свіжим нюансом зеленого мандарину.

Інтригуюча прелюдія змінюється хвилюючою та ніжною квітковою темою серцевого акорду, де поєдналися тонкі аромати дзвіночка та фіалки з чуттєвими акцентами туберози та франжіпані.

Аристократичний фінал підкорить вас поєднанням деревних відтінків вершкового сандала та смолистого кедра, оповитих чарівним магнетизмом мускусу.

Презентація парфуму додала йому популярності – особами композиції стали молоді дівчата, які заявили про girl power – силу дівочої чарівності. Однією з юних красунь стала Лурдес – дочка легендарної поп-діви Мадонни.

Вам, безумовно, варто купити Stella McCartney Pop Bluebell Eau de Parfum в інтернет-магазині La Grande, якщо ви віддаєте перевагу інтелігентним, жіночним і при цьому актуальним парфумам в істинно британському стилі.