0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Paco Rabanne Olympea Legend

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Paco Rabanne Olympea Legend Парфумована вода
Немає у наявності
Paco Rabanne Olympea Legend Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Paco Rabanne Olympea Legend – коли перемога така бажана!

 

Колекція безперечних бестселерів сучасності, «Олімпійських кубків» від ексцентричного та стильного іспанця Пако Рабанна, поповнилася колоритною новинкою у східному стилі – солодкою фруктово-квітковою композицією Paco Rabanne Olympea Legend .

Парфум для жінок, які звикли брати від життя все, при цьому із задоволенням відчуваючи на губах смак перемоги знову і знову, переливається солодкими, фруктовими, ванільними, пудровими та бальзамічні акордами з фірмовою ноткою солі, що створила вже цілий тренд у жіночій парфі.

Ця насичена, стійка, шлейфова композиція створена спеціально для сезону холодів – її насолода гарна саме в пору нескінченних свят та приводів відчути собі на вершині успіху.

Історія аромату

 

Хоча модний будинок, заснований Пако Рабанном в 1966 році, за всю історію свого існування випустив не так багато парфумів, всі вони стали легендами, і навряд чи є на світі людина, яка жодного разу в житті не чула таких назв парфумів, як 1 Million & Lady Million, XS або Ultraviolet.

У квітні 2019 року бренд представив ефектне продовження своєї «олімпійської» колекції – парфумовану воду Olympea Legend у східній стилістиці, над якою працював майстер Лок Донг (Loc Dong), відомий своєю співпрацею з модними будинками Calvin Klein, Yves Saint Laurent та Azzaro. Він представив нове бачення знаменитого жіночого аромату, який створив у 2015 році спільно з Енн Фліпо та Домініком Ропійоном. Парфум, як завжди, вийшов у парі з чоловічою версією - традиційний компаньйон "Олімпеї", "Інвіктус" представлений також у варіації Invictus Legend.

«Легенда» стала шостим «кубком» у колекції, призначеної для жінок, які звикли за життя перемагати і збирати нагороди, - для тих, чия насолода перемоги завжди трохи підсолена потім доданої праці та зусиль, докладених для досягнення вершин, про які інші можуть лише мріяти. .

Заслуговує на увагу і фірмовий дизайн флаконів у вигляді кубка, що вручається переможцям спортивних змагань – саме в цій стилістиці створено обидва фіали – чоловічий та жіночий – кожен по-своєму ефектний.

Купити Paco Rabanne Olympea Legend в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього легендарного іспанського бренду.

 

Нагорода для переможниці!

Композиція набуває солодкого, гурманського фруктового дуету соковитих ароматних слив і сонячних абрикосів. Саме цей тандем прикрашає собою нота морської солі - йодиста, харизматична, що не дозволяє аромату стати нудотним і банальним.

У «серці» парфумованої води пахне цілий калейдоскоп квіткових нот, серед яких особливо виразно звучить пряна, із чарівною гостринкою нота квітучого імбиру.

Фінал забирає нас в уяві на морське узбережжя, пестячи жіночними іскорками ванілі, обсипаючи нагрітим на сонці піском, спокушаючи пряною насолодою тонких бобів і живим магнетичним теплом амбри.

Якщо ви шукаєте чуттєвий солодкий парфум для осінньо-зимової пори - густий, зігріваючий і темпераментний - вам, безперечно, варто купити Paco Rabanne Olympea Legend !