0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Franck Boclet Blue Moon

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Franck Boclet Blue Moon Парфумована вода
3 267 грн
Franck Boclet Blue Moon Парфумована вода (тестер із кришечкою)
Немає у наявності

Franck Boclet Blue Moon – чарівне місячне світло.

 

Парфуми від Franck Boclet – це вже саме собою престижно. Але новинка з романтичної колекції модного дому Blue Moon має особливе значення для всіх поціновувачів прекрасного: цей аромат, призначений як чоловікам, так і жінкам – немов перша сторінка в історії кохання, спогад про побачення під місяцем у «цукерково-букетному» періоді залицянь. Ця історія має продовження і може закінчитися весіллям, як у самого автора твору – все залежить тепер тільки від вас!

Виразити свої почуття вам допоможуть пряні та зелені, цитрусові та квіткові, свіжі та солодкі акорди романтичної мелодії, яку ви розділите на двох!

Історія аромату

 

Французький модельєр Френк Бокле прославився своїми унікальними колекціями чоловічого одягу, що декларує принцип, що найкращий стиль – відхід від будь-якого стилю, що диктується модою, і створення власного модного концепту. Його талант оцінили концерни Kenzo, Francesco Smalto та Emanuel Ungaro, співпрацюючи з талановитим дизайнером у галузі чоловічої моди до 2012 року, - моменту, коли він нарешті вирішив відкрити власний модний будинок і в тому числі – парфумерну лінію.

Перший квартет творів приніс йому популярність, яка все набирала обертів, досягнувши кульмінації до появи нової колекції Ivory, або ж Romantique Collection. Таку назву вона отримала не випадково, адже натхненням послужило чудове весілля Френка Бокле та його обраниці Соленни, що відбулося у 2019 році. Коханій він презентував парфум «Будь моєю дружиною», а на додаток до нього – і всю колекцію, присвячену коханню та закоханим у всьому світі.

До неї увійшли також композиції для чоловіків ("Just") і для жінок ("Married"), одягнені в чорний і білий флакон відповідно, а ще - "Velvet" і "Blue Moon" у стилі унісекс і також у шикарних витягнутих білих фіалах з непрозорого скла із золотим оздобленням - кришками та гравірованими етикетками. Справжня прикраса для будь-якої колекції!

Хоча парфум тільки нещодавно вийшов, його вже можна придбати в Україні: купити Franck Boclet Blue Moon ви зможете в інтернет-магазині La Grande. Пара хвилин, витрачених на оформлення замовлення - і справжній унікальний твір стане нероздільно вашим!

 

Чим пахне романтика?

Композиція відкривається свіжим пряно-зеленим акцентом базиліка, ефектно доповненим дзвінкою прохолодою м'яти та соковитим цитрусовим тандемом із терпких скибочок бергамоту та запашних цитронів.

«Серце» парфуму наповнене незвичайним поєднанням нот кольорів та прянощів. Чудовий, трепетний аромат вологих від роси садових півонії, схожих із запахом троянд, химерно поєднується зі спеціальним штрихом гвоздики, що надає несподіваної пікантності.

Базовий акорд композиції заснований на деревному шармі білого кедра та солодких мріях, навіяних спокусливими ароматами солодкої вати та ванілі.

Якщо ви шукаєте парфум для романтичних вечорів, які можуть отримати продовження, що хвилює, вам неодмінно варто купити Franck Boclet Blue Moon!