0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Amouage Portrayal Woman

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Amouage Portrayal Woman Парфумована вода
Немає у наявності
Amouage Portrayal Woman Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Сумніваєтеся, чи зможете справити враження та запам'ятатися тим, хто буде з вами поруч сьогодні? Геть будь-які коливання, адже флер розкішного Portrayal Woman надає впевненості та позиціонує свою володарку блискучою та чарівною особливою. З цим парфумом, створеним майстрами торгової марки Amouage , ви навряд чи зможете залишатися в тіні. Адже його мелодія – це хвилювання, зворушливість, чуттєвість, жіночність і, звичайно, шик. Це розкіш, насолодившись якось, володарка вимогливого смаку більше не зможе без неї обходитися.

Бренд Амуаж посідає почесне місце на сучасному парфумерному ринку. Новинки, вихід яких планується, є очікуваними, своєю появою народжують гарячі обговорення та обов'язково опиняються у колекціях успішних та заможних людей. Засновником відомого нішевого бренду є принц Омана Саїд Хамад бін Хамуд аль бу Саїд. Перша парфумерна робота торгової марки була презентована у 1983 році, а сьогодні колекція ароматів налічує близько сотні видань для чоловіків та жінок, а також унісекс-композицій. Протягом усього часу існування підприємства, що відродило парфумерні традиції Сходу, значну увагу приділяють якості сировини, з якої виробляється продукція, умовам збирання та зберігання, а також якості кінцевого продукту. Композиції, які народжуються в результаті копіткої праці відомих парфумерів, запрошених виробником до співпраці, представлені у відомих флаконах. Купити парфумерію Amouage за привабливими цінами пропонує інтернет-магазин Лагранд.

Portrayal Woman – це шляхетність, розкіш та жіночність, поєднані у гарній посудині. Місткість, в оформленні якої поєднується витонченість білого кольору, вишукані райдужні переливи та символічна емблема торгової марки виглядає надзвичайно ефектно. Парфумована вода – відносно новий твір, вона випущена у 2019 році та належить до сімейства «східні квіткові». Автором видання стала парфумер Аннік Менардо.

Аромат зустрічає свою володарку чарівними відлуннями жасмину. Хвилюючий, млосний, насичений флер надихає її і приковує до неї зацікавлені погляди. Грайлива ваніль, без якої композиція була б незавершеною, відчувається в серці композиції. Її м'якість доповнюється химерним акордом дорогого тютюну. Завершує ароматну симфонію смолиста нота елемі. Цей пряно-деревний акорд таїть легкість і оптимістичні лимонні відтінки, які надають парфуму неординарність, підкреслюють його приналежність до категорії східних ароматів.

Придбати вишуканий парфум від Amouage ви можете, оформивши замовлення в Lagrande. У нашому інтернет-магазині представлений широкий вибір рідкісних та модних ароматів, нішевих видань та парфумерії класу люкс. Ті, хто бажає ближче познайомитися з будь-якими композиціями, придбати брендову косметику, продукти догляду за тілом або волоссям, може також заглянути в наш шоу-рум у Києві.