0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Маски для обличчя Lambre

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Класифікація

Країна виробник

Група товару

Lambre Black Face Mask Маска для обличчя, детокс та матуючий ефект
Немає у наявності
Lambre O2 Bubble Face Mask Маска для обличчя пухирцева з кисневою дією
Немає у наявності
Lambre Caviar Extract Face Mask Маска для обличчя з ікрою
Немає у наявності
Lambre Natural 24K Gold Face Mask Маска для обличчя із золотом
Немає у наявності

Маски для обличчя Lambre

Французька компанія LAMBRE® була заснована польським морським офіцером Петром Монгірдом, який закохався у французьке південне місто Марсель, його морські запахи та види, що піддалися чарам бурштину з узбережжя. Він вирішив зробити метою свого життя можливість утримати швидкоплинну красу, передати в дар людям естетику ароматів, що вислизає, і жіночої краси.

Бьюті-бренд, який створив у 1999 році Монгірд, був названий на ім'я бурштину – саме так перекладається з французького слово «l'ambre». Зараз його продукція продається у 22 країнах по всьому світу: це повний спектр товарів для догляду за обличчям, тілом та волоссям для жінок та чоловіків, а також парфумерія, декоративна косметика та навіть біжутерія.

Купити маску для обличчя Lambre – значить подбати про максимальний комфорт!

Компанія Lambre впевнена, що правильно підібрана маска для обличчя чудово доповнює основний догляд – вона здатна зробити його комплексним та всебічний. Крім того, маска – це завжди експрес-вирішення проблем у тих випадках, коли необхідні екстрені результати: важлива зустріч, побачення, свято – моменти, коли ви повинні бути просто бездоганними!

Саме маска для обличчя є тим інтенсивним, висококонцентрованим засобом, який здатний діяти набагато більш помітно, ефективно і потужно, ніж будь-які креми.

До того ж фахівці будинку LAMBRE® вірно зауважили, що особливості застосування маски є не просто ритуалом, а вкрай необхідним для будь-якої дівчини чи жінки аспектом догляду за собою. 10-15 хвилин спокою та нерухомості чудово розслаблюють м'язи обличчя, суттєво знижують у крові рівень кортизолу – гормону стресу, і натомість насичують її ендорфінами – гормонами задоволення. Ці речовини дозволяють нам не тільки відчувати себе відпочилими та умиротвореними, але й дозволяють усім біологічно активним речовинам, які входять до складу масок, засвоюватися організмом у найбільшому обсязі.

Маски для обличчя Lambre – різноманітність вибору та цін

Вибір масок Lambre тішить своєю різноманітністю. В інтернет-магазині La Grande ми представляємо вам найпопулярніші, топові б'юті-продукти цієї французької фірми, проте, щоб познайомитися з усім спектром, рекомендуємо вам стежити за нашими оновленнями – ми з радістю розширимо свій асортимент та продовжимо співпрацю з цим перспективним брендом!

Він пропонує маски різні як за формою випуску – кремоподібні, тканинні, гелеві, пухирцеві, порошкові та плівкові; так і орієнтовані на потреби та особливості різних типів шкіри. Для виробництва своєї продукції LAMBRE® використовує натуральні рослинні екстракти, ферменти, колаген, АНА-кислоти, альгінати, глини, лікувальні грязі, вугілля, кисень, парафін.

Рекомендуємо вам ретельно проаналізувати склад, форму маски та врахувати тип шкіри, щоб мати можливість зробити правильний вибір з таких пропозицій, як:

- маски від специфічних проблем: чорних крапок, прищів, роздратування;

- маски для різних типів шкіри: сухої, жирної, комбінованої, чутливої та нормальної;

- маски для детоксикації, що очищають пори та відлущують відмерлі клітини з поверхні обличчя;

- відбілюючі маски для усунення пігментації, ластовиння тощо;

- антивікові маски з омолоджуючим ефектом;

- нічні маски глибокої дії.