0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Creation lamis Ruler the Great

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Creation Lamis Ruler The Great Туалетна вода
Немає у наявності

Поспішаючи довести навколишнім і всьому світу своє право бути переможцем, ви можете настільки захопитися цією гонкою, що пропустите важливі деталі, які б точно допомогли прискорити цей процес. Однією з них може стати аромат Ruler The Great , який гармонійно доповнить ваш образ успішної, амбітної, далекоглядної та впевненої в собі молодої людини. У ньому кожен, хто прагне досягти певних вершин, зможе побачити своє відображення, почерпнути енергію та натхнення для нових відкриттів.

Туалетна вода поповнила портфоліо свого виробника у 2016 році. Вона стала черговим компліментом бренду Creation Lamis чоловікам яскравим, самодостатнім, стильним, таким, що вміє користуватися розташуванням оточуючих. У їхніх бажаннях відчувається прагнення бути в курсі подій, жити динамічно, яскраво і не сумувати, наповнюючи своє буття цікавими проектами, захоплюючими поїздками, незабутніми емоціями, і пахощі улюбленого парфуму якнайкраще відповідають даним цілям.

Видання з'явилося як продовження ідеї, закладеної у парфумі Boss Bottled Intense від Hugo Boss. Він показав чоловіка яскравою, цікавою та різнобічною особистістю, надав його образу чуттєвості та сексуальності. Надихнувшись цим концептом, майстри Creation Lamis створили власний продукт, який не тільки схожий на звучання композиції, але й перейняв основні колірні акценти в оформленні. При цьому туалетна вода не є аналогом парфуму класу люкс: як стверджує виробник, вона представлена у категорії бюджетних парфумерних товарів. Насолодитися вишуканою грою її благородних нот можна, якщо купити Ruler The Great .

Американський бренд, який представив цю роботу, належить парфумерно-косметичній компанії Arion Perfume & Beauty, що представляє на ринку бюджетну парфумерію, декоративну та доглядову косметику. Відбираючи по всьому світу лише найкращі натуральні та синтетичні інгредієнти для своїх ароматів, компанія виробляє якісну продукцію за прийнятними для більшості покупців цінами, і робить це на виробничих потужностях, розміщених в ОАЕ, – саме там знаходяться заводи, які випускають товари бренду.

Витончена пряно-цитрусова композиція відрізняється приємним та незвичайним звучанням. У ньому відчуваються надії амбітного юнака, який прагне прибрати будь-які перешкоди на шляху до його цілей, і впевненість самодостатнього шикарного чоловіка у своїй правоті. У композиції відчувається свіжість, тепло та пікантна гострота підібраних майстром нот. Ruler The Great розкривається відтінками оптимістичних цитрусів, освіжаючих та грайливих. Серце мелодії таїть у собі делікатність соковитого запашного яблука, що дарує парфуму свою ненав'язливість. Шик і вишуканість туалетної води забезпечує фінальний акорд, у якому гострий деревно-солодкий шафран дарує свої чуттєві, хвилюючі нюанси, що нагадують запах сандалу.

Придбати парфумерію Creation Lamis в Києві та інших містах України ви можете, оформивши замовлення в Lagrande. Наш інтернет-магазин пропонує гідний вибір оригінальної парфумерної продукції, декоративної косметики та засобів догляду за тілом за найкращими цінами.