0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Creation lamis Lorenzo Silvetto for Man

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Creation Lamis Lorenzo Silvetto For Man Туалетна вода
Немає у наявності
Creation Lamis Lorenzo Silvetto For Man Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Його пахощі торкаються якихось небачених струн у вашій душі, дозволяють почуватися вільними і навіть безтурботними, прислухатися до своїх бажань і не забувати про них у щоденній гонці за успіхом. У потрібні хвилини цей аромат допомагає вам зібратися, бути бадьорим, рішучим та енергійним. Навколишні бачать власника Lorenzo Silvetto For Man чоловіком цікавим, привабливим, спокусливим. І не останню роль у цьому відводять його улюбленому парфуму – неординарному та сексуальному.

Торгова марка Creation Lamis є дітищем американської компанії Arion Perfume & Beauty. Крім парфумерної продукції, виробник також представляє на ринку косметичні засоби для догляду за тілом та декоративну косметику. Свої парфуми він пропонує в категорії товарів, доступних більшості покупців, і при цьому ретельно дбає про рецептуру продуктів, підбираючи для формул цінні натуральні та синтетичні компоненти, що закуповуються по всьому світу. Особлива увага приділяється компанією оформлення видань. У деяких варіантах вона відмовляється від традиційних картонних коробок, одягаючи флакони в оригінальні «мішки», коробки-циліндри. Натхненням парфумерів до створення ароматів Creation Lamis є знамениті роботи відомих брендів.

Бажаєте відчути на собі магію чуттєвого та спокусливого аромату? Інтернет-магазин Lagrande рекомендує вам оновити особисту колекцію та купити Lorenzo Silvetto For Man . Створюючи цю туалетну воду, автор надихався розкішним, багатогранним і привабливим звучанням відомого парфуму Narciso Rodriguez for Him Bleu Noir, що користується популярністю.

Композиція від Creation Lamis видана у 2016 році, вона відноситься до категорії «цитрусові східні». У ній затишні та розкішні деревно-амброві ноти сплітаються разом з акцентами благородних квітів та цитрусів. Принадний і спокусливий аромат розкривається оптимістичним відтінком бергамота - приємно освіжаючим, цитрусово-терпким, що дарує комфортну прохолоду. Його «серце» сповнене чуттєвістю ніжної та благородної троянди. Її акорди доповнює м'яка, гіркувато-квіткова нота елегантної герані, м'ятні півтони якої надають мелодії неординарності. Теплі відтінки амбри відчуваються у фіналі симфонії. Їм вторять розкішні солодкувато-деревні мотиви дорогоцінного сандалу.

Така композиція імпонує людині сучасній, що вибагливо належить до вибору ароматного аксесуара, що вибирає серед усіляких варіантів продукти, ціна яких оптимально співвідноситься з їх якістю.

Купити парфумерію Creation Lamis в Києві та Україні ви можете, зробивши замовлення в інтернет-магазині Lagrande. У нашому асортименті пропонується гідний вибір стильних та актуальних парфумерних творів даного бренду, інших відомих виробників, косметична продукція, призначена для догляду за тілом, подарункові парфумерно-косметичні набори.