0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Creation lamis Just Stripes

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Creation Lamis Just Stripes Туалетна вода
Немає у наявності

"Хіба може гарний настрій коштує так недорого?" - Задаєтеся питанням ви. Може, якщо перед вами один із парфумів, створених майстрами торгової марки Creation Lamis – чарівний Just Stripes . Варто лише взяти в руки цей яскравий, привабливо оформлений флакон, зробити кілька розпорошень, і разом із вишуканим ароматом у простір довкола проникне бадьорість та енергійність. Це пахощі спонукає вас забути про всі перепони, і сміливо йти назустріч складним завданням, адже після їх вирішення на вас чекає така бажана, приємна перемога.

Бренд Creation Lamis належить парфумерно-косметичній компанії Arion Perfume & Beauty, штаб-квартира якої розміщена у США, у штаті Техас. Виробничі потужності, на яких випускаються аромати торгової марки, знаходяться в ОАЕ. Компанія дбає про те, щоб створювати сучасні рецептури продуктів, тому закуповує цінні натуральні та синтетичні компоненти для них у всьому світі. Особливу увагу приділяють оформленню товарів, для яких нерідко спеціально створюються дизайнерські флакони. Ці парфуми відносяться до лінії Deluxe. Існує також колекція ароматів Standard, куди увійшли роботи, оформлені більш просто, але не менш витончено. На своєму сайті Arion Perfume & Beauty повідомляє, що парфумерні роботи виникли як наслідок натхнення майстрів ароматами класу люкс, створеними легендарними брендами.

Парфум від Creation Lamis - це завжди відмінна якість, хороша стійкість і багатогранне звучання, що піднімає настрій. У цьому може переконатися чоловік, який бажав купити Just Stripes . У перекладі з англійської назва аромату звучить як «Звичайні смужки». Ім'я продукту відсилає нас до концепції аромату, представленого універсальним, ненав'язливим, доречним за різних обставин у денний час.

Власник такої туалетної води може скористатися нею перед походом до спортзалу або під час зборів на роботу. Він може вибрати її для прогулянки з друзями, побачення з другою половинкою або захоплюючою відпусткою. Цей аромат представить чоловіка особливою яскравою, неординарною, привабливою та обов'язково стильною.

Композиція розкривається життєрадісним міксом, що поєднує у своєму запахуванні відтінки бадьоро-свіжого лимона, що дарує прохолоду бергамота і пікантного кардамону. «Серце» Just Stripes виткано з акцентів теплої та м'якої гіркувато-квіткової герані, п'янкого солодкувато-деревного мускатного горіха та теплого спокусливого розмарину. Завершує симфонію чарівний мускус, анімалістичні відтінки якого доповнюють пікантні нюанси бобів тонка та вишуканість дорогоцінного рожевого дерева.

Придбати парфумерію Creation Lamis ви можете у Lagrande. Наш інтернет-магазин пропонує своїм покупцям парфумерну та косметичну продукцію від відомих виробників за дуже приємними цінами. У нашому шоурумі на вас чекає гідний вибір ароматів, з якими ви зможете познайомитися перед покупкою.