0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Christian Gautier Knight Extreme pour Homme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

100ml
652 грн

Christian Gautier Knight Extreme Pour Homme – стиль і привабливість !

 

Christian Gautier Knight Extreme Pour Homme – аромат для сильних чоловіків, котрі ніколи не сумніваються у своїх здібностях. Їхня впевненість у собі непохитна – це відбивається у погляді, жестах, у кожній деталі образу. Такими чоловіками рухає пристрасть, любов до пригод, нових емоцій і, звичайно, до прекрасних дам. Внутрішня сила, здавалося б, не потребує жодних зовнішніх атрибутів, але напевно кожен з нас на собі відчув, що відчуття себе і навколишнього світу насправді залежить від багатьох факторів. Такий нюанс, як правильно підібраний аромат, може впливати на настрій, сприяючи внутрішньому відчуттю гармонії, чи сплеску енергії, чи створенню романтичного настрою.

 

Історія аромату

Knight Extreme Pour Homme - аромат від французького бренду Christian Gautier , який здатний створювати безліч різних образів. Здається, що фантазія авторів парфуму просто безмежна. Композиція рясніє різноманітністю ноток, що феєрично взаємодіють один з одним. Трав'янисті відтінки подарують енергію і водночас сприятимуть стану гармонійного спокою. Цитруси додадуть ще більше бадьорості, надихнуть нові звершення. Квіти внесуть нотку витонченості, адже навіть найбрутальніший чоловік не позбавлений ніжності та м'якості. Деревні та смолисті відтінки огорнуть таємничим серпанком, створять відчуття затишку, переливаючись теплими природними тонами. Немаловажну роль відіграють і анімалістичні нотки. Надаючи композиції особливу чуттєвість, вони створюють романтичний настрій, надаючи власнику парфумів ще більшу привабливість.

Здається, що в ароматі міститься сама пристрасть! І це не дивно: при роботі над парфумом безліч фахівців невпинно працює доти, поки композиція не зазвучить по-особливому, поки нотки не з'єднаються між собою у неповторній ароматній феєрії.

Композиція була випущена у 2014 році. Кожна деталь аромату наголошує на його емоційності. Упаковка вміло доповнює образ: фірмовий квадратний флакон, прикрашений опуклим логотипом бренду, виконаний у червоному кольорі – відтінку, що символізує кохання та експресію.

 

Christian Gautier Knight Extreme Pour Homme – свіжість і вишуканість

З перших секунд композиція звучить підбадьорливими нотками, що переливаються в екзотичному коктейлі: мікс м'яти, червоного апельсина та грейпфрута дарує енергію та гарний настрій із самого ранку. Потім картина змінюється, розкриваючись витонченими нюансами троянди. Вже тут, у середніх нотах, чується чуттєвість амбри та мускусу, що надає парфуму неймовірної привабливості. База переливається смолистими нотками бурштину, доповненими димно-терпкою пахощами пачулі. Родзинка аромату - шкіряні відтінки, що грають неповторною розкішшю.

Якщо ви хочете поповнити свою колекцію шикарним ароматом, радимо купити Christian Gautier Knight Extreme Pour Homme в інтернет-магазині La Grande, де представлена винятково оригінальна та якісна продукція.