0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Christian Gautier Knight pour Homme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Christian Gautier Knight Pour Homme Туалетна вода
194 грн
262 грн
Акція
-26%
Christian Gautier Knight Pour Homme Туалетна вода (тестер)
100ml
461 грн
615 грн
Акція
-25%

Christian Gautier Knight Pour Homme – свіжість і енергія

 

Christian Gautier Knight Pour Homme – парфум досить незвичайний. Аромат створений для тих, кому набридли стандартні композиції, засновані на звичайній схемі з легкого старту і бази, що обволікає. Ви хочете спробувати щось нове? Тоді цей парфум вам, безперечно, сподобається! Цитрусові іскри, дурманна прянощі, деревний серпанок і квіткова витонченість - все це відчувається як на самому початку, так і в подальшому звучанні композиції. Може здатися, що феєрія виходить сумбурною, яка грає нотками надто хаотично? Насправді, це зовсім не так. Як і багато інших композицій, ця розкривається поступово, але з перших секунд їй властива яскравість різних відтінків.

 

Історія аромату

Christian Gautier – бренд французької парфумерії, який завоював та міцно утримує свою аудиторію. Чим же приваблюють аромати торгової марки? Один із головних критеріїв – їхня доступність. На відміну від багатьох парфумів, за які доведеться викласти значну суму, бюджетний варіант можуть собі дозволити багато хто. Головне, що якість продукції залишається на високому рівні. На чому економить виробник? Все просто: зайві гроші не витрачаються на рекламу та все, що їй супроводжує. Кошти максимально використовуються виготовлення парфумів, завдяки чому вдається приділити увагу кожної деталі, підібрати якісні інгредієнти, схвалені досвідченими фахівцями.

Таким чином, покупці одержують відмінні твори за приємними цінами. А це, у свою чергу, допомагає залучити клієнтів без жодної реклами. Тим не менш, ретельно опрацьовується не тільки сама композиція – увага також приділяється упаковці. Флакони з парфумерією бренду досить популярні: скляні пляшечки квадратної форми прикрашені опуклим логотипом бренду.

Pour Homme – чоловіча парфума, випущена в 2014 році. Цей період був дуже активним для бренду: було представлено кілька ароматів, які завоювали популярність у споживачів. Цікаве поєднання ноток, привабливий дизайн – все це не залишає байдужим любителів парфумерії.

 

Christian Gautier Knight Pour Homme – таємничість та витонченість

З перших секунд відчувається незвичайне звучання композиції: цитрусові ноти, такі звичні на старті, відтіняються м'якою пряністю рожевого перцю та димно-шоколадними акцентами ветівера. Такий яскравий коктейль пробуджує фантазію – хочеться відразу ж дізнатися, що буде далі, як продовжить розкриватися парфум. Поєднання середніх нот також дуже цікаве: грейпфрут грає приємною гіркуватістю, переплітаючись з п'янким ароматом жасмину, що огортає квітковою витонченістю. База створює приголомшливий контраст, переводячи всю увагу на звучання обволікаючих ноток. Імбир та мускатний горіх розливаються затишним теплом, переплітаючись в апетитній феєрії. Пачулі та сандалове дерево огортають деревним серпанком з легкими гіркувато-солодкими відтінками.

Якщо ви хочете стати власником вишуканої парфуми, радимо купити Christian Gautier Knight Pour Homme в інтернет-магазині La Grande, де ви можете оформити замовлення на сайті або за телефоном.