0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Christian Gautier Gentle Man

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Christian Gautier Gentle Man Туалетна вода (тестер)
100ml
522 грн
Christian Gautier Gentle Man Туалетна вода
100ml
652 грн

Christian Gautier Gentle Man – вишуканість і Об`єм

 

Christian Gautier Gentle Man – аромат для справжніх джентльменів. Це парфум для тих, хто цінує у житті гармонію, вміло розподіляючи час на роботу та відпочинок. Композиція втілює різноманітність емоцій та настроїв, наголошуючи на багатогранності людської натури. Власники аромату випромінюють силу і впевненість у собі, їм хочеться довіритися і бути поруч, насолоджуючись суспільством. Пахощі фруктів, квітів, прянощів, трав'янистих та деревних ноток, збагачене привабливими відтінками мускусу, нікого не залишить байдужим.

 

Історія аромату

Парфумерія Christian Gautier завоювала любов багатьох завдяки тому, що при виготовленні продукції приділяється велика увага кожної деталі. З особливою ретельністю підбирається кожен інгредієнт доти, доки не буде досягнуто ідеального звучання аромату завдяки професіоналізму фахівців. При цьому парфуми відрізняються бюджетними цінами, що особливо приємно, адже не кожен готовий витрачати великі суми на придбання ароматів. Але головне, що якість продукції при цьому не страждає. Шанувальники бренду переконалися в цьому на власному досвіді, і ви можете до них приєднатися.

Чим ще привертають увагу парфуми? Насамперед – ефектним дизайном упаковки. Пляшечки квадратної форми, як правило, яскравих кольорів, виглядають дуже цікаво, а опуклий логотип підкреслює вишуканий стиль. Також важливу роль відіграє різноманітність: в лінійці представлені як свіжі фужерні, так і пряні, що обволікають, деревні аромати.

Gentle Man був випущений у 2014 році у Франції. Деревно-пряна феєрія зі свіжим трав'янисто-фужерним стартом укладена у флакон, виконаний у фірмовому стилі. Джентльмени безперечно оцінять гарне звучання аромату гідно!

 

Christian Gautier Gentle Man – витонченість та енергія

З перших секунд аромат бадьорить, немов подих свіжого вітерця. М'ятна прохолода поєднується зі спокоєм лаванди, переплітаючись в витонченому букеті. Грейпфрут і зелене яблуко відразу пробуджують сили та емоції, граючи контрастними енергійними нотками.

Яким би брутальним не був чоловік, у його душі завжди знайдеться місце для ніжності та м'якості. Ці риси відбивають середні відтінки парфуму, розкриваючись квітковим пахощами герані, лаванди та жасмину. Гвоздика відтіняє квіткову насолоду, надаючи парфуму витончену пряність.

База парфуму обволікає димними дерев'яними акцентами, розкриваючись у всьому їхньому різноманітті: смолисті нотки ялицевого бальзаму переплітаються з таємничим ароматом сандалу і терпкувато-гірким пахощами почули. Мускус дарує композиції особливу привабливість, привертаючи увагу протилежної статі.

Якщо ви хочете стати власником шикарного парфуму, радимо купити Christian Gautier Gentle Man в інтернет-магазині La Grande, де він представлений у звичайній упаковці та у вигляді тестера.