0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Christian Gautier Aqua Bleu

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Christian Gautier Aqua Bleu Туалетна вода
100ml
583 грн
757 грн
Акція
-23%
Christian Gautier Aqua Bleu Туалетна вода (тестер)
100ml
461 грн
615 грн
Акція
-25%

Christian Gautier Aqua Bleu – свіжість та легкість

 

Christian Gautier Aqua Bleu – аромат, який хочеться відчувати на собі знову та знову. Легкими фужерними акордами композиція іскриться, залишаючи відчуття свіжості, що переходить у огортаючий серпанок деревних ноток. Це саме той варіант, коли парфум в міру привабливий, що підкреслює солідний образ чоловіка, але при цьому не дуже важкий. З ним комфортно і холодним зимовим вечором, і теплим літнім днем. Аромат доповнить шикарний стиль на вечірці чи побаченні, а також чудово впишеться у сувору атмосферу офісу чи ділової зустрічі. Парфум огорне одночасно свіжістю і теплом, передаючи все багатство природного паху.

 

Історія аромату

Christian Gautier – бренд, продукція якого завоювала серця споживачів та міцно утримує свою аудиторію. Чим же так сподобалися парфуми торгової марки? Насамперед – це поєднання ціни та якості. Кожен інгредієнт композиції підбирається дуже ретельно, забезпечуючи їй розкішне звучання. При цьому парфуми пропонуються за привабливими цінами, завдяки чому їх можуть собі дозволити люди з різним рівнем доходів. Але це не єдина перевага бренду. Окремо варто виділити дизайн флаконів: привертають увагу яскраві кольори та квадратна форма, а також стильний опуклий логотип.

Не порушує традицій бренду і парфум Aqua Bleu . Пляшечка виконана у напівпрозорому синьому кольорі, підкреслюючи водяний напрямок композиції. Коробка, виготовлена в синьому та сріблястому відтінках, також виглядає дуже ефектно. Туалетна вода була випущена у 2014 році у Франції, і з того часу не втрачає своєї популярності не лише в цій країні, а й далеко за її межами.

 

Christian Gautier Aqua Bleu – вишуканість та витонченість

Хоча в композиції немає водянистих нот, її звучання з перших секунд асоціюється з пляжем. Бергамот, лаванда та листя ананаса переливаються у незвичайному коктейлі, граючи тропічними та тонкими квітковими відтінками. Чарівний аромат ніби переносить на узбережжя, де галаслива вечірка змушує забути про всі проблеми та насолоджуватися моментом. Після настільки яскравого старту композиція зменшує оберти, розкриваючись витонченим ароматом троянди та білого кедра, наче переносячи нас на невелику галявину, оточену хвойним лісом. База продовжує деревне звучання парфуму, огортаючи димними нотками сандалу. І лише боби тонко контрастують з ароматами природи, розливаючись пряними пахощами та асоціюючись швидше з ароматними напоями.

Якщо ви хочете стати власником розкішного парфуму за привабливою ціною, радимо купити Christian Gautier Aqua Bleu в інтернет-магазині La Grande, де можна замовити товар з доставкою або забрати його самостійно.