0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Attar Collection Purple Garnet Crystal

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Attar Collection Purple Garnet Crystal Парфумована вода (тестер)
100ml
2 554 грн
Attar Collection Purple Garnet Crystal Парфумована вода
Немає у наявності

Attar Collection Purple Garnet Crystal – свіжість і енергія   

 

Attar Collection Purple Garnet Crystal – вишуканий аромат для жінок. Парфуми з перших секунд п'янить запаморочливим ароматом фруктів і квітів, до яких поступово додаються неймовірні свіжі нотки білого мускусу, що надають аромату неповторного чистого звучання. Така композиція підбадьорить із самого ранку, задаючи позитивний настрій енергійними відтінками. Парфум - здавалося б, лише деталь образу, але лише спробувавши його, відчувши чудову гру акцентів, відчуваєш, наскільки він може вплинути на відчуття себе і навколишнього світу, заряджаючи новими емоціями. Адже так важливо хоч зрідка дозволити собі відмовитися від вічного поспіху, зупинитися, насолодитися моментом, приділивши увагу кожній деталі. Аромат допоможе в цьому, подарувавши частинку тепла та заряд феєричної енергії.

 

Історія аромату

 

Attar Collection – арабський бренд селективної парфумерії. Сьогодні східними ароматами нікого не здивуєш, їх випускають багато європейських торгових марок, вкладаючи своє розуміння таких композицій, але не завжди парфуми можуть передати особливу, неповторну атмосферу. Композиції східних виробників відрізняються колоритним звучанням, кожною ноткою передаючи загадковість та таємничість, обсяг та вишуканість, пристрасть та романтичність.

Attar Collection приділяють велику увагу кожній деталі виробництва, щоб отримати бездоганний продукт на виході. Усі парфуми виготовляються на олійній основі, що забезпечує їм розкішне звучання та тривалий шлейф. Використовуючи натуральні екстракти та олії квітів, спецій та дерев, майстри домагаються шикарної гри нот. Багато сил вкладається і у створення упаковки: флакони незвичайних форм прикрашаються ручним гравіюванням, кришечки прикрашають цікавими елементами. Дизайн асоціюється з часом палаців, султанів та захоплюючих дух історій.

Attar Collection Purple Garnet Crystal було випущено у 2018 році. Фруктово-квітковий аромат подумки переносить у східний сад, де панує атмосфера затишку та безтурботності, що заряджає енергією та позитивом. Флакон прикрашений гравіюванням, що нагадує виноградну лозу. Кришечка декорована об'ємним кристалом пурпурового відтінку.

 

Attar Collection Purple Garnet Crystal – легкість і витонченість

 

Верхні ноти пахнуть неповторним ароматом троянди, в якому квіткова вишуканість доповнюється легкими відтінками меду. Виноград переливається тонкими, трохи терпкими нотками з ледве вловимою кислинкою. Середні ноти розкриваються неймовірною свіжістю білого мускусу, граючи легкістю та чистотою. База парфуму манить нотками фруктів, що поєднують у собі свіжість та енергію, насолоду та приємну терпкість. Іланг-іланг крутить голову п'янкими квітковими мотивами, що нагадують одночасно запах жасмину, неролі, орхідеї та гарденії. Ваніль переливається неймовірною насолодою, відтіненою ледь уловимою гіркуватістю.

Якщо хочете стати володаркою розкішного парфуму, радимо придбати Attar Collection Purple Garnet Crystal в інтернет-магазині La Grande. Якщо у вас залишилися питання, телефонуйте нам, вказаним на сайті, і наші менеджери детально вас проконсультують.