0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Code Absolu

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності
Armani Code Absolu Духи (тестер)
Немає у наявності

Armani Code Absolu – формула абсолютної досконалості!



Модний дім Армані представляє надновий код ідеальної мужності - розкішний парфум східно-пряний Armani Code Absolu. Це – чудовий вечірній фланкер легендарного чоловічого парфуму «Армані Код», який підкорив світ двадцятьма роками раніше і став символом «двохтисячних» - початку нового тисячоліття, коли в моду увійшли східні чоловічі парфуми з пряними та солодкими нотами.
Нова, більш сучасна версія відрізняється від флагмана колекції більш комфортними та респектабельними акцентами: замість брутальної шкіри – м'яка замша, замість прохолодного анісу – запашне тепло мускатного горіха.
Гурманам і гедоністам, любителям розкоші та насолод у всіх їх проявах сподобаються також ванільні та пудрові, солодкі та амброві, пряні та цитрусові, мускусні та деревні акорди.
Це - чудовий варіант для незабутнього вечора в респектабельній компанії - дорогий, теплий, шикарний осінньо-зимовий парфум, що розкриває головні коди та секрети чоловічого шарму!



Історія створення


Вперше «Код Армані» роботи парфумера Ентоні Лі вийшов у 2004 році і відразу ж підкорив як публіку, так і професійну спільноту: через два роки він отримав найпрестижнішу в парфумерному світі премію FiFi Award Fragrance як парфум 2006 року в номінації Men's Lux.
Композиція виявилася настільки успішною, що Армані випустив однойменну колекцію Armani Code, в якій вже понад 35 видань, причому більшість їх випускаються ефектними тандемами – у парі з чоловічими виходять і «коди» для прекрасних леді.
Автором цієї насиченої, вечірньої, святкової композиції Armani Code Absolu, що вийшла в 2019 році, став талановитий майстер Ентоні Мезондьо (Antoine Maisondieu), а обличчям парфуму був обраний Райан Рейнольдс - прекрасний американський актор, чия мужня чарівність ідеально передає сутність парфюму.
Красивий флакон витягнутої форми отримав ефектний, багатий золотий відтінок, який доповнений чорною кришкою та коробкою у таємничому стилі total black.
Вся колекція "Код Армані" представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де з моменту виходу видання можна купити Armani Code Absolu та інші шедеври цього елегантного бренду з гарантованою автентичністю.



Код досконалості…


Цей парфум вимогливий до стилю свого власника: з ним слід носити класичний гардероб – білі сорочки та ділові костюми, респектабельні кашемірові пальта та гарний годинник.
До такого образу ідеально підійде цей глибокий, повний чоловічого шарму аромат, що стартує спокусливою фруктовою прелюдією з тонізуючою кислинкою соковитого яблука та зеленого мандарину.
У «серці» парфуму романтична тема флердоранжу – квітів апельсинового дерева – аранжована із пряними акцентами мускатного горіха та насіння моркви.
Завершується твір яскравим солодким шлейфом ванілі та бобів тонка на шикарній замшево-деревній базі, яка звучить дорого та привабливо.
Якщо вам імпонує такий м'який стиль вразливої спокуси, вам неодмінно варто купити Armani Code Absolu в інтернет-магазині La Grande - ви проведете в його компанії незабутній вечір!