0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Afnan 9 Am Gold

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Afnan 9 AM Gold Парфумована вода
100ml
2 102 грн

Afnan 9 AM Gold – свіжість та енергія

 

Afnan 9 AM Gold – аромат для чоловіків, що приваблює своїми яскравими контрастами. Композиція бадьорить початковими свіжими нотками, п'янить феєрією середніх тонів і огортає глибокими базовими акордами. Такий парфум сподобається представникам сильної статі, які люблять пробувати нове, не обмежуючись звичними рамками. Яскравий східний аромат привертає увагу оточуючих, розкриваючи вишуканий образ його власника. Парфумована вода відмінно підійде як для денних, так і для вечірніх заходів.

 

Історія аромату

 

Afnan – бренд, що випускає парфумерію, що огортає неповторну східну атмосферу. Продукція виробляється в ОАЕ, де фахівці створюють ексклюзивні композиції, які не вдається повторити нікому з європейських парфумерів. Одна з головних відмінностей від звичних ароматів – основа. У парфумах бренду – це ароматичні олії, а не вода чи спирт, як у звичних духах. Завдяки цьому композиції набувають незрівнянно багатшого звучання. Також парфумери використовують рідкісні нотки, які додають ароматам особливий колорит.

Продукція бренду поділяється на дві основні лінійки. Перша – парфуми, створені за старовинними рецептами, їх реалізують, не вивозячи із країни. Для продажу в інших країнах виробляють аромати, які відповідають європейським стандартам, але водночас духи не втрачають своє атмосферне звучання.

Afnan 9 AM Gold – аромат, який продовжує завойовувати популярність у чоловіків. У ньому практично не використовуються традиційні східні нотки прянощів, але від цього гра акцентів не стає менш колоритною. Несподівані нотки водоростей та аспекти морської води задають композиції відтінок п'янкої свіжості, пробуджують приємні асоціації з відпочинком. Парфум одягнений у простий прозорий флакон, упакований у коробку, виконану у золотистих тонах.

 

Afnan 9 AM Gold – вишуканість та витонченість

 

Верхні ноти розкриваються подвійною свіжістю: лимон грає цитрусовими тонами, що бадьорять, морська вода манить легкими, енергійними, злегка солонуватими відтінками. Середні нотки продовжують водну тематику, переливаючись вологими, трав'янистими штрихами водоростей, у яких вгадуються ледь уловлені нюанси йоду. Інжир п'янить чарівно солодкими фруктовими мотивами. Неролі поєднує в собі вишукані квіткові та гіркувато-терпкуваті цитрусові аспекти. База парфуму обволікає деревними переливами: ялівець приваблює свіжістю хвойних акцентів, сандал огортає п'янкими димними нюансами, дубовий мох розкривається вологими, землистими, трохи вершковими тонами.

Якщо ви хочете стати володарем витонченої парфуми, радимо купити Afnan 9 AM Gold в інтернет-магазині La Grande, де ви можете зробити замовлення на сайті або зателефонувавши.