0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Hugo Boss Boss Bottled Infinite

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hugo Boss Bottled Infinite Парфумована вода
1 519 грн
Hugo Boss Bottled Infinite Парфумована вода (тестер)
100ml
2 200 грн
Hugo Boss Bottled Infinite Гель для душа
Немає у наявності
Hugo Boss Bottled Infinite Дезодорант - стік
Немає у наявності

Hugo Boss Bottled Infinite - Безкінечність досконалості!

 

Легенда чоловічої парфумерії набула нового вигляду – знаменитого Hugo Boss Bottled вийшов у виданні Infinite . Деревний фужерний парфум прикрашений шикарною, благородною нотою лаванди в обрамленні свіжих та теплих прянощів, фруктів та трав, кориці та зелені. Тут досягнутий ідеальний баланс свіжості та релаксу, чоловічого шарму та витонченості.

Парфум прикрасить вас у теплий сезон: з весни і до осені він буде ідеальним супутником для всіх, хто віддає перевагу стильній і неординарній свіжості. Це – чудове доповнення денних образів, він чудово поєднується і з діловим, і з повсякденним стилем, за умови, звичайно, що ваш casual-гардероб складається з дорогих та якісних речей.

Історія аромату

 

Творець бренду Хьюго Босс заснував цю швейну марку сторіччя тому, 1923 року. Однак зі світом високої моди це ім'я почало зв'язуватися лише з 1970 року – до цього бренд спеціалізувався на робочому та спортивному одязі.

Однак з моменту виходу на новий рівень цей німецький модний будинок підкорив світ тепер уже не лише своєю якістю, а й стилем, бездоганністю та вишуканістю.

Починаючи з 1985 року у сферу інтересів марки увійшла і парфумерія: дебютом став знаменитий Hugo Boss Number One, у 2002 вийшов інший визнаний шедевр - Baldessarini, який через кілька років став окремим брендом. Далі було презентовано ще кілька парфумів, яким судилося стати бестселерами та початком окремих колекцій: Boss In Motion, Orange, Hugo, і, звичайно ж, Boss Bottled!

Перший стильний флакон у формі пляшки з'явився у 1998 році, а зараз ця колекція налічує майже двадцять видань. «Інфініт» був презентований у 2019 році і відразу ж заслужив на позитивні відгуки від шанувальників – це гідне продовження легендарного твору!

Купити Hugo Boss Bottled Infinite в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього престижного німецького бренду.

 

Містер Бездоганність

Фірмовий брендовий дует яблука та кориці, який так подобається всім шанувальникам Boss Bottled, відкриває цей твір. Однак новинка, яка недарма отримала назву, яка в перекладі означає «Нескінченність», має і свої «родзинки». Для початку – це стильний штрих запашної шавлії та соковитий цитрусовий нюанс мандарину на старті. Обидві ці ноти дарують свіжість – і в той же час мають індивідуальність.

Але головна прикраса парфуму – у його серці, де пахне чудова лаванда – аристократична, розслаблююча, прохолодна. Її чудово доповнює дует розмарину та пачулів з їх пікантними пряно-трав'янистими тонами.

У фіналі деревний акорд, традиційний для чоловічої парфумерії, обіграний абсолютно нетривіально: тут звучить м'яка чарівність вершкового сандалового дерева та незвичайний акцент оливи.

Якщо ви любите класичну версію Бос Боттлед, то новинку, представлену в цьому ефектному флаконі, вам неодмінно варто купити Hugo Boss Bottled Infinite не розчарує своїх шанувальників!