0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lanvin A Girl in Capri

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lanvin A Girl In Capri Туалетна вода
78 грн
Хіт
Lanvin A Girl In Capri Туалетна вода (тестер із кришечкою)
90ml
1 009 грн
Lanvin A Girl In Capri Набір (туалетна вода 50 мл + лосьйон для тіла 100 мл)
Немає у наявності
Lanvin A Girl In Capri Лосьйон для тіла
Немає у наявності

Lanvin A Girl In Capri – запрошення на свято літа



У багатьох з нас у літню спеку виникає непереборне бажання покинути хоч ненадовго задушливе місто, поринути в море свіжості, сховатися від повсякденної метушні в прохолодному саду, насолодитися безтурботним відпочинком. У цей час народжуються мрії про чарівну силу, здатну перенести в якусь екзотичну місцевість, подарувати яскраві емоції та пригоди. Такою здатністю наділений новий парфумерний шедевр елітного бренду Ланвен, який отримав поетичну назву «Дівчина в Капрі».

Витончений, хвилюючий думки аромат, створений для літа, асоціюється з лагідним сонцем, солоним морським бризом, соковитими фруктами. Його мелодія, сповнена зухвалих і романтичних інтонацій, зачаровує ніжними переливами, запрошуючи відвідати чудовий куточок Середземномор'я, де повітря просякнуте запахом квітів, цитрусів, солодощів.

Парфум адресований молодим, життєрадісним дівчатам та призначений для денного використання: він легкий, свіжий, ненав'язливий, але досить стійкий, шлейфовий, тому універсально підходить для офісу, прогулянки та пляжу, заміського пікніка, побачення та шопінгу.

 

Історія аромату

 

Продукція торгової марки Lanvin цілком заслужено вважається еталоном витонченості, елегантності та розкоші, навіть якщо вона розрахована на повсякденне носіння. Новинка 2019 року A Girl In Capri, випущена в концентрації EDT, вкотре підтвердила високий статус культових парфумів цього модного бренду, порадувала шанувальників незвичайним поєднанням класичних компонентів.

Флагманська серія присвячена, як зазначено в прес-релізі компанії, жінці з іскристими очима та чарівною посмішкою, впевненою, динамічною, вільною, що випромінює позитивну енергетику. На створення цієї цитрусової композиції її автора Sophie Labbe надихнули пейзажі острова Капрі, його мальовничі гроти, скелі, бірюзове море та лимонні гаї.

У рекламі парфуму знялася чеська модель Barbora Podzimkova, що приміряла образ граціозної дівчини, яка, втомившись від життя в Парижі, приїжджає в приморське містечко, щоб зарядитися енергією природи.

Лаконічні, округлі форми скляного флакона підкреслюють м'який, жіночний характер парфумерного твору, а написана «від руки» назва викликає асоціації із запискою, залишеною для близького друга.

 

П'янкий коктейль бадьорості та ніжності

 

У ольфакторній піраміді туалетної води Софі Лаббе майстерно втілила вічну молодість душі та незабутню атмосферу відпустки, створила ароматний еліксир радості та святкового настрою. У перших краплях відчувається смак гострого, кислого італійського лимона примафіоле, пом'якшений оптимістичним бергамотом. Потім вас полонять відтінки морських нот і духм'яні пахощі терпких, пікантних квітів грейпфрута, дарують тілу свіжість, гармонізують почуття. У фіналі виступають нюанси вологої деревини, просоченої солоною водою. Змішані з вкрапленнями мускусу і солодкуватої амбри, вони огортають невагомою вуаллю, занурюють у стан млості.

Хоча видання надійшло у продаж нещодавно, купити Lanvin A Girl In Capri та подарувати собі свято можна в Україні, в інтернет-магазині оригінальної парфумерії La Grande .