0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Lalique Lalique

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lalique Lalique Парфумована вода (тестер)
100ml
1 207 грн
Lalique Lalique Парфумована вода
100ml
1 544 грн
Lalique Lalique Туалетна вода (тестер із кришечкою)
Немає у наявності
Lalique Lalique Туалетна вода
Немає у наявності

Lalique de Lalique – вершина парфумерного мистецтва

 

Перший парфум бренду Lalique захопив своєю філігранною красою з моменту свого виходу, залишаючись взірцем ольфакторного мистецтва і в наші дні. Lalique зачаровує дивовижними відтінками ароматів фруктів і квітів, пудри і солодощі, теплих прянощів і мускусу - це неймовірної краси твір , який став гідним дебютом марки.

Парфум звучить у дусі «ідеальної класики» золотого віку парфумерії – 20 століття, коли тенденцією були багаті, багатогранні, елегантні парфуми, які були настільки бездоганні, що просто не можуть не подобатися – ось чому їхня популярність незмінна протягом цілих десятиліть.

Таким ароматом можна милуватися, наче твором мистецтва, насолоджуватися, ніби якимось особливим задоволенням – і всі навколо просто не зможуть встояти перед вашою чарівністю та не відзначити компліментом такий досконалий образ!

Трохи історії

 

Протягом майже століття бренд Лалік прикрашав своїми виробами світ парфумерії. Творець паризької ювелірної майстерні Рене Лалік, познайомившись з виробником парфумом Франсуа Коті, об'єднав з ним таланти, і в результаті світ знайшов справжні шедеври з кришталю і скла в стилі Ар-деко: химерні форми, фантазійні сюжети і фантазійні сюжети з першого погляду. У його фіалах були випущені шедеври таких марок, як Ніна Річчі та Герлен, Молінар та Убіган, д'Орсей та Лелон, Том Форд і, звичайно, Коті.

У 1992 році фірма перейшла у спадок до онуки талановитого ювеліра та дизайнера-склодува. І Марі-Клод Лалік вирішила, що випуск своєї парфумерії неодмінно має увійти до її сфери інтересів – так з'явився цей шедевр. Над дебютним парфумом, що започаткував колекцію, в якій нині вже 90 унікальних творів, працювала геніальна Софія Гройсман - Sophia Grojsman. Вона створила для будинку Лалік чудову колекцію з 20 фланкерів цього шедевра, а також знаменита такими бестселерами, як Eternity Calvin Klein, Tresor Lancome, Parisienne Yves Saint Laurent, Beautiful та White Linen від Est?e Lauder.

Купити Lalique de Lalique в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього старовинного бренду, заснованого ще 1888 року!

 

Східно-квіткова казка

Твір розкриває вам свої обійми чарівним квітковим букетом, що складається з оксамитових троянд, пудрових ірисів та романтичного жасмину, яскравості яким додає пряний акцент гвоздики.

У серці парфуму втілений шарм запашної ожини доповнений м'якою насолодою стиглих груш і ефектно відтінений терпким ароматом смородинового листя.

А на завершення можна насолодитися чуттєвою чарівністю сандалового дерева з його чудовим вершковим підтоном, найніжнішим принадним білим мускусом і іскристим дивом ванілі.

І, звичайно, не можна не відзначити унікальний стиль флаконів: для свого власного першого парфуму бренд створив дивовижної краси флакон, що нагадує дерево, оздоблене листочками – цей фіал сам по собі стане окрасою будь-якої колекції!

Вам, безумовно, варто купити Lalique de Lalique в інтернет-магазині La Grande, якщо класика минулого сторіччя торкається вашого серця, і вічно актуальні шедеври з легким вінтажним акцентом вам до душі.