0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lm Parfums Ultimate Seduction

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

100ml
7 914 грн
Lm parfums Ultimate Seduction Набір (духи 3 флакони по 15 мл)
Немає у наявності
Lm parfums Ultimate Seduction Духи (тестер)
Немає у наявності

LM Parfums Ultimate Seduction – аромат спокуси , інтриги , веселощів!

Атмосфера безтурботності, святковий настрій, позитивні емоції, інтригуючі погляди, загадкові посмішки – такі асоціації з'являються при знайомстві з композицією Laurent Mazzone Ultimate Seduction. Вона просякнута квітковою ніжністю та східною насолодою, розбавлена легкою гіркуватістю та гострою прохолодою.

Букет неординарний і дорогий, непокірний і спокушливо привабливий, складений за раціональними правилами, а під впливом емоцій. Своє різноманіття мотивів він найповніше розкриває взимку, захищаючи від вітру та хуртовин щільним теплим шлейфом.

Парфум створений для позитивних, динамічних, веселих людей, для тих, хто любить розваги та пригоди, подорожі та яскраві відчуття, дорожить своєю свободою та відкритий для стосунків. Власники парфуму в душі романтики та трохи авантюристи, хоч зовні можуть виглядати суворими, стриманими, незворушними.

 

Історія аромату

2014 став знаковим для бренду LM Parfums . Цього року з'явилася третя колекція Лорана Маццоне Act. II — Intimacy Collection, а розпочата 2012 року лінійка Extraits de Parfums Act. I поповнилася четвертою серією Ultimate Seduction . На відміну від попередніх видань – жіночих ароматів Sensual Orchid та Chemise Blanche, чоловічий Black Oud новинка вийшла в унісексовому форматі.

На створення аромату, в якому переважають квіткові та східні мотиви, парфумерів надихнула ідея креативного директора парфумерного будинку про силу пристрасті та можливу залежність, що виникає під впливом спокушання. Але під спокусою розуміється не хибна звичка, не зло, нещастя чи зрада. Мова про задоволення і магнетичний потяг, який може викликати цей ароматний букет.

Для втілення цієї ідеї було обрано інгредієнти, здатні впливати на емоції, думки та відчуття, а парфум отримав інтригуючу назву «Максимальна спокуса». На його таємну силу натякає і чорний колір флакона, який символізує невідомість, владу, чуттєве прагнення та потаємні бажання. Тому купити Ultimate Seduction вирішуються лише сміливі та безкомпромісні люди, які не бояться опинитися в полоні своїх бажань.

 

Найкращий настрій для флірту!

Аромат створений для особливих випадків, коли хочеться бути на висоті, приваблювати та дивувати. Стартує він яскраво і феєрично, миттєво покращує настрій переливами апельсина та рожевого перцю, вабить терпкими акордами листя чорної смородини.

Оксамитове «серце» представлене квітковим тріо: ноти величної троянди, скромної фіалки та елегантного ірису звучать приголомшливо та солодко, оспівують чуттєвість, натякають на фатальні зустрічі та розставання.

Мотив важкої солодощі та млості підсилює шлейф, промальований тонами бальзамічних пачулей, смолистого кедра, горіхового пралине, амбри та теплої білої деревини.

Щоб купити LM Parfums Ultimate Seduction та доповнити свій образ цими неординарними духами, достатньо оформити замовлення на сайті Lagrande. Ми доставляємо щастя до всіх населених пунктів України!