0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Prada Candy Night

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Prada Candy Night Парфумована вода
Немає у наявності
Prada Candy Night Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Prada Candy Night Парфумований спрей для волосся
Немає у наявності

Prada Candy Night - Нехай ніч буде солодкою!

 

Неймовірно затишний, м'який, солодкий і зігріваючий аромат Prada Candy Night стане вашим улюбленим супутником на весь осінньо-зимовий сезон. З початком холодів він дуже врятує вас, перетворивши будь-який вогкий і незатишний день на справжнє свято! Ви поринете у смакування всіх відтінків цієї східно-гурманської композиції, насолоджуючись нюансами какао та карамелі, ванілі та теплих прянощів.

Прекрасний вибір для романтичних вечорів, побачень і просто моментів відпочинку, особливо він сподобається юним дівчатам і молодим жінкам, які не бажають використовувати надто «важкі» аромати солодкого напрямку та орієнтальної стилістики – м'який та ніжний аромат Candy Night схожий на ті солодощі, які можна їсти навіть на ніч, не побоюючись наслідків!

Історія аромату

 

Італійський бренд Прада більш відомий як модний будинок стильного та престижного одягу, взуття та аксесуарів. Проте з 1990 року бренд випускає і парфумерію, справедливо вважаючи, що без аромату модний образ не буде завершеним та цілісним.

У 2011 році марка вперше представила флагманський аромат Candy , який започаткував одну з найвідоміших і найпривабливіших колекцій, що налічує на сьогоднішній день цілих 12 творів: фланкери виходять щороку, і шанувальники з величезним нетерпінням на них чекають!

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів з відомою кришечкою-«парасолькою» – дизайн фіалів «Цукерок» дозволяє знайти їх у будь-якому парф-бутику з першого погляду! Що ж до оформлення фланкера «Night», то він просто незрівнянний: плавний градієнтний перехід від західного рожевого відтінку піднебіння до нічної синяви захоплює всіх, хто зацікавився цим парфумом.

Купити Prada Candy Night в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де легко вибрати будь-яку «Цукерку» з цієї чудової гурманської колекції, а також будь-яку іншу продукцію провідних люксових та ексклюзивних нішевих брендів світу.

 

Prada Candy Night – не встояти перед спокусою!

Всі ми знаємо, що є солодке на ніч шкідливо, але як можна обмежити себе в таких спокусливих ласощах, тим більше, що в ньому зовсім немає калорій - це задоволення абсолютно безпечне для вашої краси!

Аромат починає спокушати з перших секунд, пропонуючи солодку свіжість соковитих, сонячних апельсинів. Але справжня спокуса для вас приготовлена трохи пізніше - ви опиняєтеся в солодкому полоні, як тільки починаєте нюхати чудові відтінки свіжого молочного шоколаду - саме так переплітаються нотки ароматних какао-бобів та м'якої, ніжної вершкової карамелі. У фіналі вас підкорить жіночність ванільного акценту, який чудово доповнює «цукеркову» тему, багаторазово посилену магією білого мускусу, що притягує до себе, наче магнітом.

Якщо ви любите солодкі, гурмаські аромати, і при цьому волієте пробувати все нові і нові десерти - вам не встояти перед цією спокусою: доведеться купити Prada Candy Night - в інтернет-магазині La Grande якраз неймовірно смачна ціна на ці ласощі!