0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Guerlain L'Homme Ideal Cool

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Guerlain L`Homme Ideal Cool Туалетна вода
Немає у наявності
Guerlain L`Homme Ideal Cool Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Guerlain вважається одним із найстаріших парфумерних брендів у світі. Його історія почалася ще далекого 1828 року! Тоді П'єр Франсуа Герлен, хімік за освітою, почав змішувати у своїй аптеці різні олії та есенції. Його композиції відрізнялися оригінальним стилем і швидко завоювали популярність у примхливої паризької публіки. Серед шанувальників герленівського таланту були Оноре де Бальзак, Наполеон III та королева Вікторія. Багато своїх титулованих клієнтів парфумер створював особисті аромати.

У 1864 році, після смерті батька, сімейну справу успадкували його сини. Еме зосередився на творчості, тоді як Габріель взяв на себе менеджмент, просування та організацію продажів. Тандем виявився надзвичайно успішним. Саме Еме створив традиційну пірамідальну структуру з початкових, серцевих та базових нот, яка існує до цього дня, почав використовувати у парфумерії комбінації із синтетичних та натуральних складових, а також створив перший у світі унісексовий парфум. Дітей у нього не було, тож розвивати сімейний бізнес довелося племінникам. І вони знову поділили обов'язки, як і їхній батько з братом. Жак зосередився з виробництва, а П'єр — на комерційної складової. Саме під їхнім керівництвом будинок вийшов на міжнародний ринок. Сьогодні компанією займається онук Жака Жан-Поль Герлен, а посаду штатного парфумера обіймає його протеже та учень Тьєррі Вассер (ThierryWasser). Саме він став автором L`Homme Ideal Cool .

Це стильний чоловічий фужер, шосте видання у своїй лінійці, випущене у 2019 році. Слоган колекції говорить «Ідеальний чоловік – це міф, але його аромат цілком реальний». У новій версії традиційна для серії нота мигдалю представлена у несподіваному обрамленні соковитої зелені. Букет став іскристішим і привабливішим, що інтригує і пробуджує чуттєвість. Він динамічний, підбадьорливий і приємно освіжаючий. Відмінно підходить для повсякденного використання, оскільки чудово розкривається в будь-яку погоду та сезон, додає образу елегантності та магнетичного тяжіння.

Відкривають його сліпучі переливи пряних трав. М'ята та аніс щедро приправлені соком бергамота з апельсином і злегка прикрашені холодними акватичними акцентами, завдяки чому набувають хвилюючої виразності та іскристості. За ними в гру вступає відомий фужерний акорд, майстерно доповнений мигдальними вкрапленнями. Аристократична горіхова гіркота в поєднанні з невагомою нею неролі і повітряним амброксаном стає більш витонченою і п'янкою, неспішно підводячи до шляхетної та мужньої бази з пачулі та ветівера. Просто приголомшлива комбінація, що зачаровує неймовірною майстерністю виконання!

Видання поміщене у флакон ідеальної форми. Масивна квадратна пляшечка прикрашена шаром матового сірого лаку з боків, що надає їй особливої імпозантності та розкоші, а завершує вишуканий образ важкий стопер, виконаний у підкреслено лаконічному та стриманому дизайні.

Купити Guerlain L`Homme Ideal Cool в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.