0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dolce & Gabbana Light Blue Sun

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dolce & Gabbana Light Blue Sun Туалетна вода
Немає у наявності
Dolce & Gabbana Light Blue Sun Туалетна вода (тестер із кришечкою)
Немає у наявності

Прокидатися щодня від запаху тільки зібраного букета, який він приносить вам вранці... Разом насолоджуватися смаком коктейлю, який він приготував для вас двох... Удвох зустрічати світанок, занурюватися в морські хвилі, що ласкають тіло, грітися під палючим сонцем і «запалювати» на нічних дискотеках на пляжі… Щомиті відчувати його тепло і тонути в цих бездонних, чарівних очах!.. Роман, який уже стався з вами або тільки може статися в запланованій на цей рік поїздці, однозначно гідний того, щоб його сфотографували. Хтось покладатиметься на власну пам'ять і прокручуватиме спогади, подібно до кадрів романтичного фільму. Інші присвятять йому кілька розворотів у фотоальбомі. Майстри парфумерного мистецтва пропонують зібрати ваші емоції та переживання воєдино, щоб трансформувати їх у вишуканий аромат Light Blue Sun.

Ця новинка – одна з лімітованих версій, що поповнили легендарну колекцію Light Blue, запущену торговою маркою Dolce & Gabbana у далекому 2001 році. Туалетна вода, презентована італійським брендом, видана у 2019 році. Вона вийшла в парі з однойменним чоловічим ароматом та представлена у високому флаконі, традиційному для жіночих видань цієї лінійки.

Романтична атмосфера, розслабленість, максимум задоволень, які ви можете отримати від життя тут і зараз – все це можна відчути, якщо купити Light Blue Sun. Цей парфум – розповідь про кохання та ніжність, яскраве сонечко та тепло чистого білого піску, про хвилюючі запахи квітучих рослин, які можна відчути тільки на сонячному Середземномор'ї. Разом із безтурботністю курортного настрою, який дарує своїй володарці аромат, він також підкреслює її шик, жіночність та винятковість. Його оптимістичне звучання – чудова нагода для підняття настрою, а також можливість забезпечити собі масу приємних компліментів.

Вишукана та життєрадісна фруктово-квіткова мелодія стартує освіжаючими нотами динамічного лимона, соковитого запашного яблука, делікатністю кокосового молока, що вносить екзотичні відтінки в композицію. Прозорість озону, що доповнює цей фруктовий мікс, асоціюється із прохолодою літнього ранку та свіжістю після теплого дощу. Розкішне квіткове «серце» туалетної води поєднує в собі п'янкі нотки жасмину, відлуння благородної троянди і багате, заворожливе, інтенсивне пахощі франжіпані. Завершальним штрихом Light Blue Sun став акорд, що складається з акцентів витонченого білого кедра, амбри і м'якості бурбонської ванілі. Чарівні нюанси білого мускусу, що звучать відразу, посилюють звучання композиції, закріплюють її і дарують вашому вигляду максимальну спокусливість.

Купити парфум від Dolce & Gabbana ви можете у Lagrande. Роблячи свої покупки у нашому інтернет-магазині, ви можете не сумніватися у справжності продукції. Ми пропонуємо своїм клієнтам тільки оригінальні парфумерні та косметичні товари за найбільш прийнятними цінами, та здійснюємо доставку зручним для вас способом.