0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Christian Dior Miss Dior Eau de Toilette

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Christian Dior Dior Miss Eau De Toilette Туалетна вода
Немає у наявності
Christian Dior Dior Miss Eau De Toilette Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Знаменитий кутюр'є, який заснував будинок моди Christian Dior , народився в 1915 році, у забезпеченій сім'ї успішного промисловця. Його батько володів фабрикою хімічних добрив, тому грошей не потребував. Мати була домогосподаркою і великою модницею, любила компліменти та гарне вбрання, тому часто влаштовувала прийоми, де могла блищати. Аристократична, витончена, з елегантними манерами та неймовірним умінням виглядати абсолютно в будь-якій ситуації, вона стала для Крістіана еталоном жіночої краси, що знайшло відображення у культовій колекції New Look 1947 року.

Війна тільки закінчилася, світ був спустошений і сірий. Трудовий обов'язок, заношений і бідний одяг, постійні позбавлення і втрати, необхідність утримувати сім'ю — ось яким було життя жінки тих років. У ній катастрофічно не вистачало радості, можливості бути прекрасною та безтурботною, насолоджуватися захопленими поглядами та компліментами. Діор це чітко усвідомлював, тому запропонував революційно нову концепцію, відродивши для прекрасної статі декларація про жіночність. Пишні спідниці та осині талії, підкреслена ніжність вигинів та круглі стегна, високий бюст та демонстрація витончених кісточок — ось що зробило Крістіана королем моди не лише в Європі, а й за океаном. На довершення всього славу приніс йому і чарівний аромат Miss Dior , що супроводжує показ колекцій - такий трепетний, витончений і чуттєвий, що просто неможливо встояти!

Дизайнер часто повторював, що хотів створити парфум, вдихнувши який у кожного в голові виникав би образ його вбрання. І йому це вдалося. За більш ніж 70-річну історію композиція багато разів перевидавалася, з'явилася величезна кількість її варіацій та фланкерів, включаючи версію 2013 року у форматі EDT, розроблену Франсуа Демаші (Francois Demachy).

Відкриває чудову піраміду соковитий та солодкий червоний апельсин. Його ігристі акорди так і ваблять своєю життєрадісністю, миттєво покращують настрій та приємно освіжають. Чудову цитрусову прохолоду віртуозно доповнює ніжне сяйво різнокольорових пелюсток. Граціозні неролі кружляють у чарівному танці з дамаською та болгарською трояндою, щоб захопити свою володарку в приголомшливий калейдоскоп емоцій. Тремтливі та привабливі, хвилюючі та іскристі, вони так і манять медово-солодкою пахощами, допомагаючи налаштуватися на позитив і забути про всі негаразди. На зміну пишним бутонам приходить замшево-м'яка база із шоколадних пачулі, гармонійно завершуючи чарівну комбінацію.

Такий аромат стане вдалим вибором для денного гурту. Він яскравий, але не нав'язливий, спокусливий, але зухвалий. Чудово поєднується і з романтичним сарафаном, що летить, і зі строгим офісним костюмом, додасть образу витонченості і елегантності, допоможе виділитися в натовпі і привернути зацікавлені погляди.

Купити Miss Dior Eau De Toilette можна в інтернет-магазині La Grande.