0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Bvlgari Omnia Pink Sapphire

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Omnia Pink Sapphire Туалетна вода
1 642 грн
Bvlgari Omnia Pink Sapphire Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Bvlgari Omnia Pink Sapphire Набір (туалетна вода 65 мл + лосьйон для тіла 75 мл + гель для душу 75 мл + косметичка)
Немає у наявності

Камені не мають запаху, але мають душу. Вона прокидається разом з гарним сходом сонця, що дарує надію, розквітає вогниками дивовижних квітів, що виділяють приємні запахи, видає себе соковитою фруктовою пахощами, заворожує ароматами трав, прянощів і благородного дерева. Не всім парфумерам вдається вловити суть такої мелодії. Але до тих, у кого вийшло все задумане, точно відноситься майстер, який створив Bvlgari Omnia Pink S apphire , - аромат, який поповнив асортимент відомого ювелірного бренду.

У його ніжних обіймах неможливо відчувати смуток – надто життєрадісно та оптимістично він звучить. Його не варто засовувати в дальній кут своєї полиці: чим частіше ваша рука тягтиметься до цього симпатичного флакона, тим вища ймовірність того, що настрій сьогодні буде просто відмінним. Енергійний, що запам'ятовується, що звучить яскраво і незабутньо, він вносить у життя своєї володарки позитив, дарує їй бадьорість і сили бути рішучою, підкреслить її привабливість і чарівність. Від нього віє свободою, зухвалістю молодості та жіночністю. Цей парфум допомагає жінці відчувати впевненість у собі, дає їй усвідомлення того, що сьогодні їй під силу все задумане.

Bvlgari Omnia P ink S apphire – значить подарувати собі радість володіння унікальним продуктом, який поєднує в собі вишукане звучання парфуму та стильне, розкішне, схоже з ювелірною прикрасою оформлення. Споглядати такий флакон у своїй колекції – справжнє естетичне задоволення. Пахати ароматом, поміщеним у нього – справжня радість!

Продукт вийшов на ринок у 2018 році, став дев'ятим виданням у колекції Omnia. Туалетна вода є витвором геніального Альберто Морілласа, який створив велику кількість робіт для торгової марки Bvlgari та інших не менш відомих брендів. Сміливий і чарівний аромат представлений як уособлення приємних, щасливих моментів у житті жінки, веселого проведення часу, запальних рухів у танцях. Шанувальники цього твору називають його позитивним, літнім, яскравим та сонячним ароматом. І вважають, що його пахощі імпонують переважно аудиторії дівчат і молодих жінок – активних, що дивують своєю енергійністю осіб, сміливих, яскравих, які вміють радіти життю і тим приємним миттєвостям, які вона дарує.

Початкові ноти Omnia P ink S apphire запрошують нас зазирнути до цитрусового раю, в якому зухвалі освіжаючі мотиви смачного помело поєднуються з динамічними акцентами рожевого грейпфрута. Цей заводний тандем доповнюють мотиви пікантного рожевого перцю, що вносить у мелодію свій відтінок фруктово-дерев'яний. Екзотичні квіти розквітають у «серці» туалетної води. До їхнього букету приєднуються ноти благородної троянди та соковитого персика. Шляхетна деревина в тандемі з ніжними фіалковими відтінками, м'якістю кореня ірису, спокусливим мускусом та грайливою ваніллю завершують цю ароматну симфонію.

Купити парфум Bvlgari у Києві ви можете у Lagrande. Простий механізм оформлення замовлення, приємні ціни, оригінальна продукція – ми вміємо залучити покупців та зробити їх своїми постійними клієнтами!