0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Nishane Vain & Naiv

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • n

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

196 грн
Nishane Vain & Naiv Духи (тестер)
Немає у наявності
Nishane Vain & Naiv Духи (TRY)
Немає у наявності

Nishane Vain & Naiv - Та сама Роза ...

 

Прекрасна і безсмертна історія кохання Маленького принца до його неповторної, єдиної у світі Розі, вигадана Антуаном де Сент-Екзюпері, лягла в основу чудового аромату Vain & Naiv - Флорієнтальної композиції унікального нішевого парфумерного будинку Nishane .

Егоїстична і примхлива квітка зажадала від юного Принца максимуму уваги, і той вирушив у далеку і небезпечну подорож, адже так багато вона поки що не могла дати вимогливої коханої. Принц полетів на далекі планети в пошуках відповідей на свої запитання, але тільки коли його серце подорослішало, він відчув повною мірою, що означала для нього Роза, і виявився здатний на куди більшу жертву, ніж вона в принципі будь-коли просила - віддав життя , щоб повернутися до неї.

Весь спектр найскладніших почуттів та емоцій парфумери зуміли вдягнути в прекрасну ольфакторну форму і піднесли поціновувачам справжньої краси аромат троянд, химерно прикрашений бальзамічними, солодкими, фруктовими та деревними відтінками. Чудовий букет стане безцінним доповненням вашого святкового образу або фоном для побачення, яке вирішить вашу долю!

Історія аромату

 

Творцями бренду Нішан у 2013 році стали Мурат Катран і Мерт Гюзель, які мали намір спочатку випускати традиційні турецькі пахощі, проте в результаті породили проект, який своїм масштабом перевершив усі їхні первісні плани.

Парфумерний будинок створив безліч цікавих колекцій, але особливе місце посідає серед них Le Petit Prince - фантазійний дует жіночої східно-квіткової композиції Vain & Naiv та чоловічого фужерного парфуму B-612, присвяченої історії Маленького Принца та його Троянди з шедевральної однойменної повісті, а також автобіографії лінії самого Антуана де Сент-Екзюпері (Antoine de Saint-Exup?ry), французького письменника та професійного льотчика, який одного разу зазнав аварії в пустелі Сахара.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів, прикрашених зірочками у стилі малюнків самого автора повісті, якими він ілюстрував свою книгу.

Купити Nishane Vain & Naiv в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього рідкісного на нашому ринку турецького нішевого бренду.

 

Чари справжньої Любові…

Красу і світло дивовижної історії, яка стала світовим бестселером, парфумеру Chris Maurice вдалося передати у складному сплетінні акордів. Відкривають твір соковиті та яскраві цитруси – апельсин та бергамот. Однак головна героїня – серце всього твору – звучить у центральній темі, обрамлена принадною солодкістю малини та сливи, проникливим і хвилюючим ароматом жасмину та благородним деревним акцентом білого кедра. Багатогранне і чуттєве звучання очікує нас у фіналі, де солодкі та спокусливі акценти сандалу та почули, бензоїну та бобів тонка, амбри та мускусу склалися у вишуканий східний візерунок, що дарує справжню насолоду.

Якщо ви цінуєте красиві любовні історії і не проти появи такого сюжету у власному житті, ідея купити Nishane Vain & Naiv в інтернет-магазині La Grande буде просто блискучою!