0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Elizabeth Arden Sunflowers Summer Air

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Elizabeth Arden Sunflowers Summer Air Туалетна вода
Немає у наявності
Elizabeth Arden Sunflowers Summer Air Туалетна вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Elizabeth Arden Sunflowers Summer Air : ароматний виклик сірості і нудьгу

 

Навіть одна крапелька цього іскристого еліксиру здатна творити дива – прикрасити тужні будні яскравими фарбами, закружляти в пристрасному танці, освіжити душним днем, забрати в казкову країну радості та щастя. Сплетений із життєрадісних інтонацій, він наповнює позитивом, надихає на успішний старт, закликає відкинути сумніви, підставити обличчя вітру змін і рухатися до бажаної мети.

Задерикувата і чарівна парфума адресована цілеспрямованим, сміливим жінкам, які не бояться мріяти, насолоджуватися світлими моментами життя, бути відкритими для нових стосунків. Він підходить для носіння в студентську аудиторію та офіс, магазин і кіно, на заміський пікнік і пляж, адже на відміну від багатьох інших парфумів чудово розкривається в спеку на гарячій шкірі. А ще цей свіжий букет чудово звучить навесні, коли оживає природа, в атмосфері пахне озоном, а душа просить випустити почуття на волю.

Історія аромату

 

Бренд Elizabeth Arden випускає жіночу парфумерію класу "Люкс" з 1922 року. Кожне нове видання породжує бурю емоцій, захоплення, бажання долучитися до світу розкоші та краси. Оригінальні композиції та талановиті інтерпретації, присвячені 5 авеню, червоним дверям першого салону в Нью-Йорку, зеленому чаю, соняшнику, стають культовими завдяки гармонійному поєднанню яскравості, легкості та безпосередності звучання.

Серія Summer Air , що вийшла влітку 2018, поповнила нашумілу колекцію Sunflowers , ставши п'ятим фланкером у лінійці. Оновлений «Соняшник», який з'явився на світ завдяки таланту парфумера Caroline Sabas, оспівує сонячне літнє повітря, освіжаючу прохолоду, пахощі квітів. На створення ароматного шедевра майстра надихала природа, спогади дитинства, візуальні образи та бажання досягти досконалості. Парфуми випущені в концентрації Eau de Toilette і класифікуються як квітковий, дерев'яно-мускусний аромат з виразними цитрусовими акцентами.

У рекламі туалетної води знялася голлівудська актриса Різ Візерспун, яка стала офіційною особою косметичної імперії у 2017 році.

Втілення веселощів та безтурботності

 

У ольфакторній піраміді композиції свіжі, бадьорі мотиви цитрусів переплелися з ніжними та солодкими переливами квітів, а теплі акорди благородної деревини витончено доповнюють чуттєві відтінки класичних афродизіаків.

Починають мелодію ноти лимона та несподівано солодкого, з медовим нюансом, зеленого мандарину. До їхнього тонізуючого дуету приєднуються півтони хрусткого яблука, заряджаючи позитивними емоціями.

У серці чарівно звучать важкий жасмин і терпка троянда. Вкраплення запашного османтусу захоплюють дивовижним поєднанням запаху абрикосів та слив, вийнятих із шкіряної сумки. Цикламен посилює впевненість у своїх силах, дарує відчуття комфорту, а озонові тони викликають асоціації із прохолодним морським бризом. Завершують оду літу хвойні нотки білого кедра, привабливого мускусу та спокусливої амбри.

Купити Elizabeth Arden Sunflowers Summer Air і бути впевненим у його справжності можна в інтернет-магазині сертифікованої продукції La Grande.