0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Diptyque Fleur de Peau

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Diptyque Fleur de Peau Парфумована вода
179 грн
Diptyque Fleur de Peau Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Diptyque Fleur de Peau – ніжна шкіряна квітка



Новинка від французького дому нішевої парфумерії Diptyque «Fleur de Peau», безумовно, заслуговує на увагу всіх, у кому розвинене почуття прекрасного та гармонії. Це – аромат ніжний, привабливий, чарівний, недарма його ім'я перекладається як «шкіряна квітка»: у хмарці таких пахощів їх щасливі володарі здаються справжньою досконалістю!

Квітково-альдегідна композиція створена у форматі «унісекс» та адресована як жінкам, так і чоловікам з витонченим смаком. Її ідеальне розкриття ви зможете оцінити восени та навесні, в прохолодному повітрі, яке розвіє цей м'який еротичний шлейф, збираючи для вас компліменти!

Незважаючи на чудову стійкість парфуму та його виразну ауру, аромат сприймається як щось особисте, інтимне – особливий секрет, який буде довірений тільки вам! Такий запах неймовірно сприяє своєму, створюючи своїм власникам репутацію людей виключно приємних. Він переливається відтінками мускусу та амбри, пудри та квітів, дерева та альдегідів, зачаровуючи своєю гармонійністю та досконалістю.



Історія аромату

 

Творці бренду – три друга-французи Ів Куслан, Десмон Нокс-Літ та Крістіан Гатро – розпочинали свій бізнес у 1961 році з виготовлення ароматизованих свічок та ароматів для дому. Ця продукція виявилася настільки бездоганною, що навіть удостоювалася "парфумерного Оскара" - міжнародної нагороди The Fragrance Foundation Awards.

Парфуми цього нішевого бренду настільки ж гарні. Вперше лінія ароматів цієї марки зазвучала у 1968 році, а зараз галерея парфюмованої продукції налічує близько шістдесяти варіацій концептуальних, інтелігентних творів для обраних.

Композиція поповнила колекцію Eaux de Parfum у 2018 році – це нова робота талановитого майстра Olivier Pescheux. Майстер надихався легендою про кохання Ероса та Психеї – ось чому композиція вийшла такою чуттєвою. Аромат вже встиг вибороти дві нагороди від лондонського відділення The Fragrance Foundation Awards (FIFI Awards) у номінаціях «Парфум-екстраординар» та «Кращий новий жіночий аромат».

Фірмовий стиль флаконів залишився незмінним – ці стильні овальні фіали з чорними кришками впізнавані та бажані для поціновувачів у будь-якому парфумерному магазині світу.

 

Diptyque Fleur de Peau – розкіш доглянутого тіла



Композиція вступає легким і виразним альдегідним акордом – пухнастим, наче хмара. Альдегіди надають особливих чарів мускусно-травного звучання ангелики, темпераменту рожевого перцю і терпкого аристократизму бергамота.

«Серце» композиції належить втіленню земної краси - бархатисто-пудровим ірисам та чуттєвим, ніжним бутонам турецьких троянд.

Фінальний акорд радує різноманіттям ідеально підібраних відтінків: насичений магнетизм мускусу тягне з особливо силою завдяки приголомшливим нотам амбретти (насіння квітки гібіскуса) – солодко-фруктовим, з анімалістичним підтоном. Йому вторять солодкуватий аромат свіжої моркви, солонуваті нюанси сірої амбри, тепло дерев'яного бурштину, вершкова магія сандалового дерева та ніжність дорогої шкіри.

Хоча бренд відноситься до рідкісних та ексклюзивних, у нього є шанувальники не лише в Європі, а й в Україні. Купити Diptyque Fleur de Peau ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція та якісний, оперативний сервіс.