0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Carner Barcelona Volcano Carner Barcelona

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carner Barcelona Volcano Парфумована вода
Немає у наявності
Carner Barcelona Volcano Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Carner Barcelona Volcano - сила стихії!



Нішевий бренд з Іспанії Carner Barcelona дарує своїм шанувальникам аромат, що дозволяє насолоджуватися однією із загадок природи - ефектним, яскравим та небезпечним вулканічним виверженням, потоком пристрасті та емоцій, феєрією вогню! Експресивна композиція Volcano переливається бальзамічними, пряними та амбровими відтінками з чуттєвим нюансом троянд.

Чудовий вечірній парфум для свят та урочистостей, побачень та світських заходів, де ви готові виблискувати, вражати уяву та захоплювати однією лише своєю появою! Він стане відмінним вибором як для харизматичного чоловічого, так і для сміливого жіночого образу, адже твір створено як унісекс-аромат.

Особливо гарне його звучання взимку та навесні, коли прохолода повітря робить насичене, тягуче звучання композиції більш контрастним та виразним. Неймовірна стійкість аромату і його шлейф, що запам'ятовується, зроблять його вашим улюбленим супутником для особливих випадків!



Історія аромату

 

Нішевий дім Carner Barcelona представляє новинку своєї найвідомішої колекції - Black Collection, випущеної в 2016 році. Спочатку до неї увійшли 3 парфуми: Rose & Dragon, Black Calamus і Sandor 70`s, а через два роки, в 2018-му, творець бренду Сара Карнер додала чудовий, експресивний "Вулкан", що уособлює собою сили природи - їхню неприборкану потужність і енергію, їх небезпечне тяжіння та захоплення, яке ми завжди відчуваємо, споглядаючи стихію. В точності таким, як задумано, і був виконаний нуарний, урочистий та яскравий Volcano!

Фірмовий лаконічний стиль флаконів у "Чорній колекції" особливо ефектний: насичений чорний колір фіалів у поєднанні із золотом таблички та масивністю дерев'яної кришки виглядає дорого та презентабельно: такий парфум буде чудовим подарунком усім, хто любить парфумерію у східному стилі.

Хоча це - ексклюзивний аромат селективного бренду, вирушати за ним до Барселони вам не доведеться: купити Carner Barcelona Volcano в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де можна бути впевненими у справжності продукції бренду, а замовлення завжди виконують точно та швидко!

 

Carner Barcelona Volcano – магія Вогню!



Композиція розкриває свої обійми оксамитовою чуттєвістю болгарських троянд і пряним дуетом пікантного імбиру, що зігріває, та індонезійського мускатного горіха - з гостринкою і тонким мускусним нюансом.

Ту ж тему продовжує серцевий акорд зі східним колоритом, де пахнуть пряні, чуттєві індонезійські пачулі, смолистий олібанум з його витонченим бальзамічним відтінком, і дивовижний кедрово-крично-ладаний акцент рідкісної рослини нагармоти.

У фінальному акорді домінує розкішний іспанський лабданум з його орієнтальним характером, фоном до якого гармонійно звучить солодкий, огортаючий сіамський бензоїн, а також багатогранні аромати солодко-пряного вудового дерева та таїтянського ветівера, де переплелися деревні, димні й шоколадні тони.

Якщо ви шукаєте гарний, насичений вечірній парфум, що запам'ятовується, який відразу ж виділятиме вас з натовпу - вам, безумовно, варто купити Carner Barcelona Volcano - він вдало підкреслить гарячий темперамент і харизму своїх власників, ставши виразною і яскравою візитною карткою.