0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Givenchy Ange Ou Etrange

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Givenchy Ange Ou Etrange Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Givenchy Ange Ou Etrange – витонченість та аристократичність

 

Givenchy Ange Ou Etrange – вишуканий аромат для жінок, що підкорює звучанням квіткових та пряних нот. Парфум ніби переносить вас до східного саду, де ви відчуєте себе справжньою принцесою з казки. Композиція вийшла одночасно і легкою, і чарівно об'ємною, що обволікає теплими відтінками. Аромат ідеально підійде для вечірньої доби, будь то романтичне побачення або урочистий захід. Він розкриє вашу жіночність, підкресливши витончений образ і таємничість.

Історія аромату

 

Аромати Givenchy – втілення французького стилю, особливого шарму та витонченого аристократизму. Givenchy Ange Ou Etrange – уособлення двоїстості, яке так знайоме кожній жінці. Гра світла і тіні, злиття спокуси та чистоти... Немов ангел і демон нашіптують щось на вушко, намагаючись переманити кожен на свій бік.

Парфуми було випущено в 2006 році, його автори – Olivier Cresp та Jean-Pierre Bethouart. Особою аромату стала французька модель Марі де Вільпен, дочка Домініка де Вільпена, колишнього прем'єр-міністра Франції. У відеоролику дівчина з'являється на світському заході, приховуючи своє обличчя, як і решта відвідувачів. Безліч людей у розкішних вбраннях, і залишається тільки здогадуватися, що таїться під цими масками... Жінка підходить до чоловіка, дарує йому поцілунок і прямує вгору сходами, залишаючи його розгубленим і задумливим. Флакон аромату, виконаний у формі кришталевої краплі, наголошує на атмосфері розкоші та аристократичності.

Кожна дівчина має свою загадку – саме цю думку доносять до своїх шанувальників автори аромату. У комусь ця особливість – світла і чиста, її не зруйнують жодні життєві труднощі, у комусь – це несподівані вчинки, які неможливо передбачити, а в комусь – це щось таке неймовірне, чого ніяк не описати словами. Головне – щиро любити та цінувати свою унікальність!

Givenchy Ange Ou Etrange – свіжість та вишуканість

 

Верхні ноти розкриваються освіжаючими цитрусовими тонами мандарину, огортаючи апетитною насолодою. Буквально одночасно композиція змінює напрямок, набуваючи зігріваючого звучання пряних акцентів: трав'янисті аспекти чебрецю обволікають терпкуватими мотивами, неповторний аромат шафрану манить дерево-солодкими, сандаловими відтінками. Середні ноти переливаються вишуканими квітковими нюансами, граючи чарівними акцентами іланг-ілангу, лілії та орхідеї. Базові ноти кружляють голову апетитними пряними аспектами: боби тонко нагадують одночасно аромати кориці, гвоздики та мигдалю, ваніль огортає п'янкою солодкістю. Завершальний штрих – мікс лісових деревних акцентів: рожеве дерево обволікає приємними солодкими та квітковими нотками, дубовий мох розкривається вологими, землистими та вершковими відтінками.

Якщо ви хочете поповнити свою колекцію вишуканим парфумом, радимо купити Givenchy Ange Ou Etrange в інтернет магазині La Grande, де є можливість замовити товар з доставкою або забрати його самостійно.