0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Guerlain Aqua Allegoria Ginger Piccante

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Guerlain Aqua Allegoria Ginger Piccante Туалетна вода
Немає у наявності
Guerlain Aqua Allegoria Ginger Piccante Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Guerlain Aqua Allegoria Ginger Piccante: культ елегантності та пікантності

При перших звуках цієї життєрадісної, привабливої мелодії обличчя освітлюється милою усмішкою, в очах починають сяяти задерикуваті вогники, рухи стають більш енергійними, покращується настрій і зростає впевненість у собі. Квіткові, цитрусові, деревні мотиви пряного східного аромату наповнюють атмосферу акварельною свіжістю та солодкою ніжністю, надають елегантному образу пустотливих рис.

Композиція, що поєднала у собі витончене шляхетність та запальну пікантність, адресована яскравим, динамічним, позитивно налаштованим особам – жінкам та чоловікам, незалежно від їхнього віку, професії, місця проживання. Парфум наділений універсальним характером, тому він доречний у студентській аудиторії, в офісі солідної компанії, на побаченні, на дружній чи діловій зустрічі.

 

Історія аромату

Правила та закони парфумерного мистецтва, яких неухильно дотримуються творці та спадкоємці французького бренду Guerlain, сягають корінням за часів Наполеона. Популярність торгової марки приніс одеколон Eau de Cologne Imperiale, створений у 1853 для імператриці Євгенії. Парфум настільки сподобався її величності, що П'єр-Франсуа-Паскаль Герлен був удостоєний звання «Офіційний парфумер імператорського двору».

Традиції засновника Будинку гідно продовжує п'ятий представник династії Тьєррі Вассер – натхненник та творець більшості творів колекції Aqua Allegoria. У 2019 році, на честь 20-річного ювілею перших п'яти серій лінійки, було видано нові ароматні шедеври – Flora Cherrysia та Ginger Piccante. Мелодію «Пікантного імбиру» написала талановита Дельфін Джелк, наповнивши її дивовижною терпкістю, насолодою та соковитістю. Про приналежність туалетної води до славного сімейства «ароматичних алегорій» свідчать обов'язкові ноти калабрійського бергамоту та знаменитий округлий флакон.

Пляшечка виконана в напівпрозорому персиковому кольорі, декорована золотою сіточкою-сотами. Філігранний напис на етикетці також зроблений золотими літерами. Біла картонна упаковка прикрашена зображенням бджоли, яка вважається символом Будинку та вказує, що служіння красі продовжується.

 

Ginger Piccante - оригінальне розкриття пряної теми

Пустотлива, свіжа, підбадьорлива композиція побудована на основі акордів гарячого, пристрасного з гострою перчинкою імбирного кореня. Його неординарні тони звучать яскраво та чуттєво, огортають ореолом інтриги. Терпкий зелений бергамот приємно освіжає, а сонячний лимон заряджає енергією.

Пікантний перець, немов галантний кавалер, відчиняє двері в пульсуюче пристрастю серце композиції і репрезентує слухачам запашної симфонії трепетну, бархатисту троянду. Медові та пряні акценти сплітаються разом, зігрівають душу, надають звучанню вишуканості та сміливості. Шлейф обволікає смолистою серпанком, кличе сховатися під таємничим покривом хвойного кедра і насолоджуватися спокусливими трелями приємного мускусу.

Любителі насичених східних букетів можуть купити Guerlain Aqua Allegoria Ginger Piccante на сайті інтернет-магазину La Grande .