0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Guerlain Aqua Allegoria Flora Cherrysia

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Guerlain Aqua Allegoria Flora Cherrysia Туалетна вода
Немає у наявності
Guerlain Aqua Allegoria Flora Cherrysia Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Guerlain Aqua Allegoria Flora Cherrysia Набір (туалетна вода 75 мл + лосьйон для тіла 75 мл + косметичка)
Немає у наявності

Guerlain Aqua Allegoria Flora Cherrysia: свіжість , молодість , свобода !

Цей яскравий, привабливий букет нагадує витончену японську ікебану, складену за давніми канонами. Розкішна композиція розповідає про розквіт природи та про кохання, оспівує молодість, оптимізм, чуттєвість та шарм. Свіжі, весняні мотиви звуть помилуватися квітучими вишнями, насолодитися їхньою хвилею, пахнутими, помріяти на березі річки, спостерігаючи за її швидкою течією. Під звуки соковитої мелодії хочеться бігти підстрибом, співати і танцювати, посміхатися, знаючи, що скоро настане літо та довгоочікувана відпустка.

Аромат звучить динамічно та життєрадісно, відображає індивідуальність своїх героїв, наповнює енергією та позитивом. Він адресований незалежним, амбітним, інтелігентним чоловікам та активним, самодостатнім жінкам, які в наш прагматичний вік зуміли зберегти м'якість, щирість, делікатність. Навіть якщо зовні сучасні романтики холодні, всі в глибині душі вони залишаються щирими та безпосередніми юнаками та дівчатами.

 

Історія аромату

Колекція парфумів Guerlain налічує сотні творів та щорічно поповнюється новими виданнями. Кожен витвір, який виходить під маркою старовинного бренду, відрізняється якістю, стійкістю, оригінальністю звучання та впізнаваним дизайном флаконів. Ароматні новинки викликають асоціації з французькою витонченістю, шиком, достатком та бездоганним смаком.

Особливою популярністю у шанувальників культових шедеврів користується алегорична лінійка Aqua Allegoria . Перші п'ять серій – три жіночі та дві у стилі унісекс – з'явилися у 1999 році. За два десятиліття в колекції зібралося 50 варіацій, які приваблюють різноманітністю квіткових, фруктових, пряних, фужерних мотивів із обов'язковим використанням ноти «зеленого калабрійського золота» – бергамота.

У 2019 році повноправним членом сімейства стала туалетна вода Flora Cherrysia . Формулу квітково-фруктового парфуму-унісекс склав Тьєррі Вассер, натхненний цвітінням сакур – японського символу краси, нових зустрічей, розлучень та доленосних подій життя. Характер елегантного букета відображено і в дизайні упаковки. Пляшечка ніжно-рожевого кольору виконана у традиційній округлій формі, прикрашена золотистою кришкою та сіткою, що нагадує бджолині стільники.

 

Симфонія вишневого кольору

Життєрадісну мелодію починає дует кавуна, що іскряться позитивом, і колоритного, терпкого бергамота, зачаровує соковитими медовими, ніжно-пряними відтінками. Стигла груша насичує серце композиції насолодою, делікатні квіти вишні та пелюстки царевої троянди спокушають трепетними бархатистими переливами, загострюють відчуття легкості та щастя, оживляють юнацькі мрії, огортаючи своєю романтичною аурою. Деревні ноти основи покращують солодкий шлейф, додають йому тепла. Акорди грайливого мускусу та пудрової фіалки випромінюють трепетну ніжність, наповнюють образ чуттєвістю, посилюють його привабливість.

Придбати Aqua Allegoria Flora Cherrysia з колекції Guerlain , щоб поринути в атмосферу свята, ви можете в інтернет-магазині La Grande .