0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Versace Eros Flame

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Versace Eros Flame Парфумована вода
82 грн
Versace Eros Flame Парфумована вода (тестер)
100ml
2 748 грн
Versace Eros Flame Набір (парфумована вода 5 мл + гель для душу 25 мл + бальзам після гоління 25 мл)
Немає у наявності
Versace Eros Flame Гель для душа
Немає у наявності
Versace Eros Flame Набір (парфумована вода 50 мл + бальзам після гоління 50 мл + гель для душу 50 мл)
Немає у наявності
Versace Eros Flame Дезодорант
Немає у наявності
Versace Eros Flame Дезодорант - стик
Немає у наявності

Versace Eros Flame: палаюче полум'я Ероса!

 

Мрія про любов, яка поглинає розум і тіло, підкоряє своїй волі всі інші почуття, живе в кожній людині, надихає її, живить енергією пристрасті та ніжності, робить рішучим та наполегливим. Новинка 2018 року елітного італійського бренду покликана допомогти чоловікам відчути силу чуттєвості, посилити впевненість і харизму, надати стильному образу «мачо» шляхетні, привабливі риси.

Цей пікантний букет підходить для ділової та неформальної обстановки, доречно виглядає і з костюмом для офіційних заходів, і зі спортивним, невимушеним стилем одягу. Він адресований енергійним, активним, емоційним молодим людям, які вміють насолоджуватися простими життєвими радощами. Його герої наділені чарівністю, щирістю та мудрістю, готові прийти на допомогу, здатні визнати свою неправоту та з гордо піднятою головою долати перешкоди на шляху до щастя.

 

Історія аромату

 

Модний бренд, заснований Джанні Версачов 1978 року, став уособленням якості, розкоші та високого стилю. А його елегантні, вишукані, нестандартні парфуми здобули популярність у Європі та Америці, розширили можливості створення стриманих та сексуальних, іронічних та романтичних образів.

Успіх супроводжував і серію «Полум'я», видану в концентрації Eau de Parfum. Нова версія фужерного аромату Eros зразка 2012 належить до пряної, деревної групи. Автором піраміди став легендарний майстер Olivier Pescheux, який втілив у парфумерному шедеврі концепцію Донателли Версаче про всесильне кохання, що ушляхетнює душі людей.

Флакон для «любовного» еліксиру зберіг традиційну форму прямокутника, прикрашеного по краям геометричним орнаментом. Пляшка виконана в червоному кольорі, що символізує пристрасність чоловічої натури, а в центрі розміщено логотип компанії. У рекламному ролику знімалися моделі Джіджі Хадід та Саломон Діаз. Прем'єра фланкера відбулася на осінній виставці TFWA-2018, справила справжній фурор, викликала непідробний інтерес та отримала приємні відгуки перших покупців.

 

Ароматне послання про контрасти життя



Композиція звучить багатогранно і яскраво, зачаровує прохолодними, солодкими, теплими і гіркими переливами, розповідає про чергування світла і тіні, веселощів та смутку, з яких складається наше життя.

Верхні ноти заряджають оптимізмом, бадьорять гіркуватістю розмарину та теплими нюансами чорного перцю, освіжають цитрусовими акордами лимона, мандарину та апельсина chinotto. Пекучий перчик зберігає свій вплив у серці симфонії, але потім поступається місцем трав'янистій, м'ятній герані та шовковистій троянді.

База зустрічає стриманими тонами димчастого сандалу, бальзамічного техаського кедра, смолистих пачулів і вологого дубового моху. Разом із солодкими півтонами ванілі та горіхових бобів тонка вони сплітаються у розкішний шлейф, супроводжуючи свого володаря у будні та свята.

Купити Versace Eros Flame – парфумовану воду або тестер – можна в Україні: інтернет-магазин La Grande пропонує оригінальну продукцію за доступними цінами з адресною доставкою.