0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Elizabeth Arden White Tea Wild Rose

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Elizabeth Arden White Tea Wild Rose Туалетна вода
670 грн
848 грн
Акція
-21%
Elizabeth Arden White Tea Wild Rose Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Elizabeth Arden White Tea Wild Rose Крем для тіла
Немає у наявності

Elizabeth Arden White Tea Wild Rose – чаювання в тіні білої шипшини



Аромати Elizabeth Arden - завжди сама вишуканість та витонченість, але в композиції White Tea Wild Rose майстри просто перевершили самих себе! Вас підкорить чарівна аура троянд та зелені з чудовими свіжими та мускусними, фруктовими та фужерними, пряними, пудровими та солодкими відтінками.
Огорнувши себе хмарою аромату, варто заплющити очі і уявити себе в саду серед кущів шипшини – її тонкий запах зачаровує і налаштовує на романтичну хвилю, дозволяючи відчути всі нюанси весняного настрою або запаморочливого літнього роману.
Парфум прекрасний на будь-якому денному заході, чудовий на побаченні - він здатний кожну мить вашого життя зробити неповторним!



Історія створення


Колекція «Білий чай» стала продовженням бестселера даного бренду – знаменитої лінії «Зелений чай», який підкорив світ у 1999 році і став ольфакторним символом часів Міленіума. Тріумф цього парфуму дозволив ефектно розвинути тему, запропонувавши ще більш елітарну версію – дорогоцінний білий чай вважається одним із найбільш ексклюзивних варіантів цього освіжаючого напою та запаху.
У 2017 році вийшов флагманський парфум White Tea, а слідом за ним ще 7 фланкерів, одним з яких в 2019 стала дивовижна «Шипшина» - Wild Rose.
Авторами композиції стали прекрасні майстри Guillaume Flavigny і Rodrigo Flores-Roux, яким вдалося передати цю неповторну ауру ніжності та легкості, чим славляться дикі троянди – хвилююча шипшина, яка не дарма є предметом численних поем, легенд і балад про кохання.
Красивий флакон ідеальної класичної форми бездоганного білого кольору абсолютно прозорий в нижній частині, щоб показати нам кришталеву чистоту запаху.
Вся колекція «чайних» ароматів бренду представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Elizabeth Arden White Tea Wild Rose та інші топові видання цього парфумерного дому, вибравши серед великої колекції з майже сотні видань із гарантією справжності.



Біла шипшина – гарніша за садові троянди!


Чарівний аромат огортає вас з перших миттєвостей, пестячи сприйняття ніжними нотами білого чаю, грушевого цвіту і пальмарози. Ягідну пікантність цій прелюдії надає яскравий акцент ароматної червоної смородини.
«Серце» твору сповнене хвилюючим пахощами оксамитових болгарських і турецьких троянд, доповнених співзвучним їм півоном, що вносить ранкову свіжість, а мускатна шавлія своїм тонким ароматом акцентує природний шарм своєї власниці.
Свіжі розслаблюючі пахощі чаю мате з тонкою солодинкою бобів тонка у фіналі прикрашені чуттєвою хвилею мускусу та амбри.
Якщо вам потрібний вишуканий весняно-літній аромат для романтичних моментів теплого сезону і не тільки, рекомендуємо купити Elizabeth Arden White Tea Wild Rose в інтернет-магазині La Grande – він стане справжнім must have вашого парф-гардеробу!