0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Elizabeth Arden White Tea Vanilla Orchid

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Elizabeth Arden White Tea Vanilla Orchid Туалетна вода
Немає у наявності
Elizabeth Arden White Tea Vanilla Orchid Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Elizabeth Arden White Tea Vanilla Orchid Крем для тіла
Немає у наявності

Elizabeth Arden White Tea Vanilla Orchid



Кожен новий день відтепер ви зустрічаєте з радістю, тому що знаєте: незабаром вас точно чекає зустріч із ним – делікатним та вишуканим ароматом White Tea Vanilla Orchid. Його ніжність дарує вам позитивні емоції, робить ваш образ чарівним, спонукає оточуючих обсипати вас приємними компліментами. Пахощі цього парфуму оптимістичні та витончені одночасно. Його чуттєвість контрастує з ненав'язливістю, а ідеальний баланс нот, обраних парфумером, дозволяє володарці туалетної води захоплюватися її звучанням з перших секунд знайомства і до миті, поки останні відлуння цього флера не затихнуть на її зап'ястях.



«Чайна» тематика давно близька тим, хто знайомий із парфумерією легендарного американського косметичного бренду Elizabeth Arden. Перший розділ портфоліо, названий Green Tea Collection, було розпочато в 1999 році. Оригінальний аромат має чимало успішних фланкерів. Нещодавно, в 2017 році, на полицях спеціалізованих магазинів з'явилося нове видання іншої спрямованості, назване White Tea. Над його створенням працювало тріо відомих парфумерів. У 2019 році торгова марка представила дві нові версії парфуму, ключовими нотами яких стали, відповідно, мікс рожевих есенцій та ванільна орхідея.



White Tea Vanilla Orchid відноситься до сімейства "східні квіткові". Автором роботи стала талановита Гіл Клавієн. Роботи цього майстра можна знайти в портфоліо торгових марок Britney Spears, Oriflame, Perfumer's Workshop, The Limited, Vera Wang.



Ті, хто бажає відчути умиротворення та комфорт, насолодитися теплом, затишком та вишуканістю розкішного аромату, можуть купити White Tea Vanilla Orchid. Він уособлює радості повсякденного життя, і створений для жінок, які вміють цінувати мить прекрасного, насолоджуватися хвилиною тиші, де вони черпають свої сили та енергію.



Туалетна вода розкривається цитрусовою свіжістю лимона та бергамоту, а також неординарністю та терпкістю пахучої айви. Цей фруктовий мікс доповнюють смолисті відлуння елемі, що наповнюють композицію своїм пряно-деревним лимонним флером. Витончений дует білого чаю та чудової ванільної орхідеї звучить у «серці» ніжної симфонії. Їх доповнюють нюанси чуттєвого жасмину та духм'яної гарденії, яка створює романтичну ауру. Завершує композицію поєднання шляхетного ірису, що надає мелодії незвичайної пудрової тональності, теплого деревного бурштину та грайливої ванілі. Чарівний мускус і амбретта, відлуння яких також можна вловити у фінальному акорді, посилюють чуттєвість та спокусливість парфумерної мелодії.



Придбати вишуканий парфум від Elizabeth Arden ви можете, звернувшись до Lagrande. У нашому інтернет-магазині на вас чекає широкий вибір новинок та рідкісних видань, а також декоративна косметика, продукція для догляду за тілом та волоссям від відомих виробників.