0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Guerlain Angelique Noire

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Guerlain Angelique Noire Парфумована вода
Немає у наявності
Guerlain Angelique Noire Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Комфортним, теплим, незвичайним, вишуканим, з виразними нотами чуттєвої насолоди, яскравої груші, делікатної ангелики та абсолютно несподіваної ванілі – таким бачать шанувальники видання Angelique Noire , презентоване всесвітньо відомим брендом Guerlain. У магічному флері композиції неможливо не відчувати приємні емоції, душевне піднесення та натхнення. Ці почуття дозволяють володарю аромату фантазувати і творити, вирішуватися на сміливі, часом ризиковані кроки та обов'язково бути у центрі уваги. Чоловік або жінка, які вибрали аромат, відчують його містичність, неординарність та шляхетність звучання, зможуть оцінити, наскільки елегантно та розкішно він пахне.

У 2005 році Парфумерним будинком було запущено одну з ексклюзивних колекцій, названу L'Art & la Matiere. Кожна з цих лінійок призначена особливою категорією шанувальників бренду Герлен: вимогливим, тонко відчуваючим, що вміє розпізнавати дійсно рідкісні, гармонійні композиції. Парфумерів, які працюють над поповненням лінійок, бренд порівнює з живописцями, які в процесі творчості прислухаються до своїх переживань та відчуттів, бачать процес народження нового аромату як щось містичне. Підсумком такої роботи не може стати щось повсякденне чи непомітне – у таких умовах і за таких вихідних даних народжуються лише справжні шедеври.

Шанувальники цього парфумерного твору щиро зізнаються йому у своїй прихильності і обіцяють купити Angelique Noire ще раз, після того, як їхній флакон спорожніє. Вони розповідають про радість, яку відчувають, перебуваючи у хмаркі цієї парфумованої води, називають атмосферу, яку вона створює, урочистою та святковою, хвилюючою та дуже приємною. Парфум відноситься до сімейства "східні квіткові", його автором є Даніела Рош-Андре.

У своїй майстерності парфумеру вдалося зробити крок далеко: звичайна, дуже скромна за зовнішніми ознаками квітка їй вдалося обіграти з незвичайного боку, оточити його флер тими нотами, в компанії яких цей запах «заграв». Йдеться про ангелика – ключову складову композиції. Зовні дягіль, як ще називають рослина, нічим не виділяється, але його квіти, пахнучи, дарують чуттєвий та екзотичний мускусний запах. Нота ангелики в ароматі здатна надавати мелодії відтінку мускусу, вологої землі, дарувати делікатний трав'янистий акцент.

Angelique Noire розкривається міксом приємної трав'янистої ангелики, солодощі груші та фруктово-деревного рожевого перцю. Теплий і комфортний кмин, відлуння якого можна відчути в «серце», сусідять з п'янким півтонами жасмину самбак. Завершує ароматну симфонію пахощі кореня дягиля, мотиви елегантного кедра та ванілі, що обволікає. Для оформлення видання обрано граційний флакон, одна з граней якого нагадує торець книги. Купити вишуканий парфум від Guerlain за найбільш прийнятними умовами ви можете, зробивши замовлення в інтернет-магазині Lagrande.