0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Goti White Goti

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Goti White Духи
Немає у наявності
Goti White Духи (тестер)
Немає у наявності

Goti White - Символ бездоганності

 

Білий колір - сама досконалість. Аромат Goti White дарує відчуття неймовірного комфорту, огортаючи затишною хмаринкою кашемірового тепла. М'який, кремовий, з іскорками спецій та цитрусів, з приємними пряними півтонами, ласкавими відблисками бурштинової амбри, бальзамічно-смоляними акцентами та ванільною чарівністю – він просто чудовий!

Ця фужерно-пряна композиція, створена у форматі унісекс для чоловіків та жінок з тонким смаком, ідеальна для літа та осені – вона досить свіжа, щоб дарувати комфорт у спекотні та сонячні дні, і при цьому надзвичайно атмосферна – створює піднятий, променистий настрій. Прекрасний вибір аромату на кожен день, а також як парфум для особливих випадків ці парфуми також неймовірно хороші: концентрація ароматичних речовин дозволяє радіти стійкості композиції насолоджуватися її чарівним шлейфом.

Історія аромату

 

Нішевий бренд Goti із Флоренції (Італія) був заснований випускником Інституту Мистецтв Ріккардо Готті. Справою його життя стало створення унікальних прикрас, що з'єднують дорогоцінне каміння, золото та срібло з тканинами та шкірою. Людина з такою фантазією не могла не піти далі стежками світу краси та досконалості, і в 2008 році вона відкрила для себе парфумерію. Перші його композиції утворили чудове тріо – серед них була і чарівна White. А у 2013 році колекція була доповнена ще двома парфумами. Назви творів говорять самі за себе, чудово виражаючи сутність самих композицій: Земля та Дим, Чорний, Сірий та Білий. Останній присвячений енергії світла, ідеї свободи та досконалості елегантності. Ось що уособлює цей колір для творця цих духів – і саме цей образ транслює світові той, хто стане їх щасливим володарем.

Неймовірно гарний і дизайн: сяючий хай-тек флаконів упакований у сірі коробки, прикрашені фірмовим ременем. Рідкісний та цінний парфум доступний тепер і в Україні: купити Goti White ви можете в інтернет-магазині оригінальної косметики та парфумерії La Grande, де зібрані як нішеві ексклюзиви, так і гламурний люкс та демократичний мас-маркет.

 

Goti White – досконалість та елегантність!

Композиція відкривається яскравими, соковитими, іскристими нотками цитрусів – чудовим кисло-солодким освіжаючим міксом лимона, бергамоту та кумквату. Зелений чай відмінно гармонує з ними своїм бадьорим, тонізуючим прохолодним ефектом.

Серцевий акорд парфумів підкорює своїм темпераментом: цілий розсип запашних спецій приправлений тут принадною ніжністю ванілі.

Фінал твору зачаровує легким, бальзамічно-солодким, пудрово-квітковим смолянистим ароматом опопонакса – рослинного соку, який нерідко використовують у парфумерії для надання особливо розкішного звучання. Посилює враження солодка, майже гурманська нотка інжиру.

Все разом схоже на кремовий десерт - такого ж приємного, теплого, відтінку, що обволікає. Вам, безумовно, варто купити Goti White , якщо хочеться відчуття затишку та комфорту!