0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Goti Gray

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Goti Gray Духи
Немає у наявності
Goti Gray Духи (тестер)
Немає у наявності

Goti Gray – туман над ранковим садом

 

Якщо досі ви перебували у впевненості, що сірий – нудний та нецікавий колір, композиція Goti Gray розвіє ці ілюзії. Тут сірий – символ таємниці, інтриги, експресії, він подібний до світанкового туману, що стелиться над водою, він схожий на містичний дим, що приховує загадковий силует вдалині. хто хоч раз почув Gray в інтерпретації Goti , не забути його ніколи!

Цей вишуканий фруктовий фужер – немов музика, складена з акордів ягід, дерева та квітів – гімн природі у тому її вигляді, красу якого треба вміти бачити та цінувати. Але той, кому дано такий талант, насолоджується фарбами життя в сто разів сильніше, ніж звичайна людина, не здатна вловити в сірому передчуття всіх відтінків веселки.

Історія аромату

 

Парфумерією засновник бренду незвичайних ювелірних прикрас та аксесуарів Ріккардо Готі зайнявся у 2008 році. До того часу він із захопленням створював справжні витвори мистецтва, що химерно поєднують шкіру та тканини з вкрапленнями срібла та золота. Така розвинена уява не могла обмежити себе лише сферою аксесуарів, і в пошуках прекрасного повело Готі у світ ароматів.

Перший представлений модним будинком квартет творів Earth, Smoke, White і Black, виданих у форматі парфумів, у 2013 році був доповнений чудовим парфумом Грай. Заслуговує на захоплення і фірмовий дизайн флаконів – мінімалістичних, бездоганних з погляду стилю та виконання: сіре скло з полірованими поверхнями доповнено металевим сяйвом циліндричної кришки.

Хоча бренд відноситься до нішевих ексклюзивів, купити Goti Gray в Україні реально: ви можете зробити це в інтернет-магазині La Grande лише за кілька хвилин – з абсолютною гарантією справжності!

 

Goti Gray – п'ять відтінків сірого.

Композиція складена всього з п'яти нот, але як вони прекрасні, вишукані і як гармонійно з'єднані рукою майстра!

Першими вступають тони смолистого, бальзамічного, прохолодного евкаліпта та солодкувато-пряного анісу. Це - наче ранковий холодок, що пробігає по шкірі і відганяє сон.

Потім відкривається головна тема: найзвучнішим акцентом зустріне нас акцент ожини – темної запашної лісової ягоди, яку не так просто відшукати в глушині, але так приємно насолодитися її вологою свіжістю та незвичайним запахом – трохи пряним, кисло-солодким. Їй вторить чорна смородина - чудово ароматна, трохи терпка, тонізуюча, яскрава. У дуеті вони дарують неповторну ауру саду, де романтика пливе світанковим серпанком над зеленню листя і чорними бусинками ягід, з яких трохи пізніше, коли настане день, таємнича чарівниця створить чаклунське зілля і вип'є його опівночі, щоб, подібно до Маргарити, зробити свою красу і молодість вічна!

У фіналі звучить нота мирта - рідкісного гостя в парфумерних творах, але від того бажаного: від надає звучанню особливий шарм і унікальність своїм камфорно-пряним, трав'янистим нюансом, що гармонійно перегукується з евкаліптовою нотою.

Отже, якщо вам належить вибрати аромат для людини незвичайної, з креативним мисленням, не боїться експериментів, відкритої для авантюр і повної експресії - безумовно, варто купити Goti Gray - в ньому вона знайде безліч приводів для натхнення!