0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Goti Black Goti

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Goti Black Духи (тестер)
Немає у наявності
Goti Black Духи
Немає у наявності

Goti Black – всі відтінки чорного…

 

Якщо ви розраховуєте знайти в цьому флаконі щось жорстке, нуарне, або ж химерне і готичне – ваші очікування не виправдаються. За цим стильним дзеркальним склом міститься щось набагато більше - прохолодний вітер зоряної ночі, обійми в сутінках, темна глибина почуттів і контрастність емоцій. Goti Black – композиція, яка розповідає вам, якими пристрасними можуть бути стосунки людей, між якими простір «іскрит» енергетикою – і як майстерно можна за бажання приховати справжні почуття під покровом темряви.

Твір був створений у форматі парфумів, які мають східну стилістику звучання, наповнену ароматичними, свіжими, пряними, зеленими акордами з переливами квітів, цитрусів та пачулі. Композиція звучить італійською стильно, вона чудово доповнює як чоловічі, так і жіночі вечірні образи для відпочинку, побачень та романтичних зустрічей.

Історія аромату

 

Флорентійський бренд був створений Ріккардо Готі – дизайнером унікальних прикрас, що поєднують в одному просторі тканини та срібні сплави, шкіру та вкраплення дорогоцінних металів.

На творчість його надихає краса у всіх її проявах, і до створення парфумерних композицій майстри підштовхнули спостереження за прекрасним: різними дівчатами та жінками, чий запах шкіри такий несхожий – і такий привабливий! Якщо до аромату тіла додати натуральні ноти пахощів – вийдуть неймовірні афродизіаки, що діють тонко, але напрочуд сильно. Природність та чистоту звучання забезпечує косметична фірма Santa Maria Novella, яка займається власне виробництвом композицій.

Дебютний квартет есенцій, що вийшов у 2008 році – White, Smoke, Earth і Black – це єднання індивідуальних запахів та природних інгредієнтів, ось чому на кожному з нас аромат зазвучить особливим чином, виключно по-своєму.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – мінімалістичний і лаконічний, але бездоганний у сенсі смаку: ідеал для перфекціоністів! І хоча цей нішевий бренд рідкісний і унікальний, купити Goti Black ви можете і в Україні - в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція незвичайного парфумерного будинку з Італії.

 

Goti Black – оксамитова глибина вашої підсвідомості.

Красива, глибока композиція з чудово вираженим шлейфом відкривається інтенсивною прохолодою перцевої м'яти, прикрашеною іструсами цитрусовими терпкого бергамота і соковитого мандарину.

Проникливий, трепетний, хвилюючий дует шляхетної лаванди та романтичного жасмину звучить ще чуттєвіше завдяки темпераментному акценту чорного перцю.

Базовий акорд складний і незвичайний: орієнтальний колорит привносить нота пачулів у поєднанні з яскравим штрихом ванілі та бальзамічно-солодким шармом опопонакса. Тепла, жива амбра і магнетичний мускус роблять аромат надзвичайно привабливим і привабливим.

Якщо вам необхідний розкішний та незвичайний вечірній парфум, варто купити Goti Black – він привертає до себе увагу та надовго залишається у пам'яті!