0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Giorgio Monti Los Angeles Men

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Giorgio Monti Los Angeles Men Парфумована вода
Немає у наявності

Giorgio Monti Los Angeles Men: відображення багатогранної чоловічої душі

Ця чуттєва, відверта та зворушлива композиція вважається взірцем класичної французької парфумерії. Вона торкається потаємних боків душі, надихає на рішучі вчинки, підкреслює неординарність образу героя. Першу скрипку у яскравій, динамічній мелодії грає цитрусовий мотив. Майстерно прикрашений квітковими та дерев'яними нотками, він вишукано відтіняє мужність, енергійність та делікатність сучасного джентльмена. Оригінальний букет чудово доповнює імідж наполегливого, успішного, креативного чоловіка, тонко натякає на пристрасний, романтичний темперамент.

Багатогранний аромат переносить свого власника в гучну творчу атмосферу Міста Ангелів, відкриває двері в нове, невідоме раніше життя, закликає насолоджуватися неординарними багатствами. Він дає можливість відчути себе невід'ємною частиною величезного мегаполісу, крокувати у його невгамовному ритмі. Легкий, свіжий, пікантний парфум підходить для офіційних заходів та неформальних вечірок, доречно виглядає в офісі та в клубі, на прогулянці чи побаченні.

 

Історія аромату

Торгова марка Джорджіо Монті на парфумерному ринку з'явилася порівняно недавно 2007 року. Зараз у колекції бренду, який зумів за десятиліття здобути всесвітню популярність у нішевому сегменті та здобути армію відданих шанувальників, кілька десятків чоловічих та жіночих лінійок. Прагнення дизайнера до досконалості та гармонії дозволяє створювати шедеври, які приваблюють стильним, самобутнім звучанням, колоритним дизайном флаконів та натуральним складом інгредієнтів. Купити Giorgio Monti можуть витончені натури, наділені природною харизмою та шармом.

Парфюмова вода LosAngelesMen продовжила ароматну серію парних композицій, представлених такими брендовими шедеврами, як Noly, Art Club, Memphis, Pur Sang, Worldtime. Новинка 2010 року присвячена Лос-Анджелесу – світовому центру науки, кіно, музики та розваг. На створення формули парфумерів надихнув Голлівуд, театри, казино, кінофестивалі, арт-галереї, Діснейленд, тож результат вийшов яскравим, багатостороннім, неоднозначним.

Ексклюзивний букет розміщений у прикрашений золотою етикеткою флакон. Поставляється він у багато декорованої шкірою та металевими деталями коробці.

 

Еліксир здійснення бажань

Запальна мелодія парфуму починається з акордів пряного бергамота та гіркуватого іскристого грейпфрута. Вони освіжають тіло та думки, тонізують, заряджають енергією, оптимізмом, піднімають настрій та розчиняються в нотах серця.

Потім на передній план виходить солодкий апельсиновий колір, спокушаючи своїми терпкими чуттєвими переливами. До нього приєднується темпераментна пара жасмину та магнолії, сп'янюючи медовими, ванільними та лимонними відтінками.

Терпкі, смолисті пачулі та бальзамічний білий кедр формують елегантний шлейф, який зігріває легким теплом спокусливого мускусу.

Якщо ви бажаєте поринути у світ розкоші та радості, то в інтернет-магазині La Grande ви можете купити Giorgio Monti Los Angeles Men з доставкою до будь-якого міста України.