0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Galimard Offrez-Lui

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Galimard Offrez-lui Парфумована вода
Немає у наявності

Galimard Offrez-lui – аромат для джентльмена

Цей нішевий аромат викликає небайдужий інтерес у всіх, кому пощастило познайомитися з ним: манить легкими, витонченими переливами, тішить непомітною, непишною розкішшю, захоплює гармонією ніжних м'яких нот. Приємні, майстерно збалансовані мотиви проникають у душу, наповнюють її іскристими деревними, квітковими, мускусними акордами, малюють образ вишуканого, респектабельного чоловіка.

Герой композиції великодушний, благородний і розкутий, цінує свободу, любить мріяти, але предметно, а чи не абстрактно, і знає, як здійснити своє бажання. Вихований, товариський, завжди бездоганно одягнений, він підкорює тактовністю, щирістю та харизмою.

Розкішна мелодія звучить ненав'язливо, без зайвого пафосу та зухвалості, випромінює тепло, народжує відчуття радості, затишку, блаженства. Носити такий букет можна будь-якої пори року, але особливо красиво він розкривається в прохолодне похмуре міжсезоння. Парфум підходить до повсякденного та урочистого вбрання, поєднується з вуличним, спортивним, клубним і навіть авангардним стилем одягу.

 

Історія аромату

Заснована в середині XVIII століття парфумерна та косметична компанія Galimard пережила період злетів, успіху та визнання, коли постачала креми та парфуми до королівського палацу, – і роки забуття, і пошук шляхів повернення в аристократичний світ. Відродження бренду розпочалося у 1960 році з випуску лінійки All Fragrances, яка постійно поповнюється новими виданнями. Усі новинки створюються з натуральної сировини та виходять невеликим тиражем, адже розраховані вони на справжніх шанувальників селективних шедеврів.

У 2008 частина колекції стала чоловіча серія Offrez-lui, видана в концентрації EDP. Парфумована вода, згідно з традиціями старовинного бренду, створена за методиками, розробленими Жаном Галімаром з урахуванням досягнень сучасної парфумерії. Інформацію про автора ароматичної формули компанія зберігає в найсуворішій таємниці.

Парфум поставляється у високому флаконі, виготовленому з товстого прозорого скла. Сріблястий дозатор закритий прямокутною кришкою. Єдиним елементом декору є чорно-біла етикетка, прикрашена брендовим гербом.

Джерело позитивних емоцій

Запашна композиція вражає гармонійним поєднанням акордів, які звучать злагоджено, в унісон, почергово розкриваючи багатство відтінків. Верхні нотки освіжають променистими терпкими, пряними, фруктовими пасажами енергійного бергамоту, утихомирюють емоції бальзамічними вкрапленнями лаванди. Потім гірську прохолоду змінюють теплі, солодкі півтони білого жасмину та м'ятної, трав'яної герані, наповнюють серце парфуму чуттєвими нюансами, дарують оптимізм та віру в себе.

У шлейфі, що обволікає, переплітаються ноти гурманської ванілі і вершкового сандала. М'які тони звабливого афродизіаку мускусу скріплюють димчастий флер, надають йому стійкості та глибини.

Якщо ви хочете стати досконалим, а пафосним промовам віддаєте перевагу реальним діям, вам варто купити Galimard Offrez-lui. Інтернет-магазин La Grande пропонує оригінальну продукцію, доступні ціни та доставку по Україні.