0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Yves Saint Laurent Ysl Mon Paris Couture

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • y

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Yves Saint Laurent YSL Mon Paris Couture Парфумована вода
Немає у наявності
Yves Saint Laurent YSL Mon Paris Couture Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Yves Saint Laurent YSL Mon Paris Couture – сувенір з світовий столиці моди

Yves Saint Laurent представляє солодко-фруктову, легку як перо варіацію знаменитого Mon Paris. Аромат присвячений усім шанувальницям високої моди, що відображено навіть у назві: парфум Mon Paris Couture – аромат для досвідчених модниць!

Ця тема воістину невичерпна, адже Париж не дарма вважається не лише столицею Франції, а й столицею краси, романтики та спокус. Саме такий цей шипрово-фруктовий парфум: він огортає вас, немов шовковим стильним шарфиком, аурою цитрусово-фруктової солодощі і свіжості, ніжністю троянд, привабливим притягненням мускусу - і ви пропали! Ви закохані, ваші очі сяють, а губи посміхаються немов самі собою: аромат по праву завоював репутацію антидепресанту та миттєвих ліків від хандри та смутку. Достатньо кількох розпорошень із флакончика з такою «паризькою» зовнішністю, щоб світ навколо знайшов рожеві фарби, а ви самі – непереборну привабливість блиску молодості та французького кокетства!

Історія аромату

 

Бренд YSL вперше презентував свою колекцію, присвячену романтичному Парижу, у 2016 році – саме тоді з'явився перший рожевий флакончик, оздоблений чорним бантом. Однак лише за кілька років добірка фліртуючих фланкерів стала дуже вражаючою: зараз це вже дев'ять варіацій на тему високої моди французькою, серед яких кожна з шанувальниць бренду знайде для себе саме той відтінок, що підійде саме її характеру та настрою.

Новинку 2018 року створено тріо знаменитих пафумерів: над композицією працювали Harry Fremont, Olivier Cresp та Dora Baghriche. Вона свіжіша і легша за початковий Mon Paris , адже заснована на красі білих квітів та оптимізмі літніх фруктів. Втім, багато шанувальниць цього аромату запевняють, що сольна партія стиглої малини в цій парфумованій воді настільки самодостатня, що інші ноти є лише декором.

Якщо ви любите малинові «рожеві» парфуми, вам неодмінно варто купити Yves Saint Laurent YSL Mon Paris Couture - в Україні ви можете зробити це буквально за кілька хвилин в інтернет-магазині La Grande, де оформити покупку - означає зробити лише кілька кліків!

 

Yves Saint Laurent Mon Paris Couture – малиновий світанок над дахами Парижа

Аромат стартує надзвичайно життєрадісно, торкаючись вашої шкіри фруктовими бризками малини та лічі, грейпфрута, бергамота та мандарину. Насолода чарівно поєднується зі свіжістю і гіркуватістю, в результаті стаючи не нудотною, а, навпаки, що надає тонус і настрій.

«Серце» композиції винятково романтично: у ньому зібрана ніжність троянд і чарівна свіжість півонії, чуттєвість апельсинового кольору та запаморочливе тяжіння квітів дурману.

База парфумованої води огортає спокусою мускусу і негою кашмерану, пряними чарами почув і неймовірним повітряним мереживом амброксану.

Якщо ви хочете відкрити для себе Париж у самому розквіті його краси, виберіть для весняного сезону цей аромат: варто купити Yves Saint Laurent YSL Mon Paris Couture - і подумки ви вже на подіумі в столиці мод!