0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Chloe Nomade Eau de Toilette

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Chloe Nomade Eau de Toilette Туалетна вода
76 грн
Chloe Nomade Eau de Toilette Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Ви - справжня авантюристка, яка любить інтригуючі історії зі щасливим фіналом, віддає перевагу бурхливій пристрасті і веселому бої нудної самотності? Ви ретельно підбираєте деталі до свого жіночного та яскравого вигляду, пам'ятаючи, що вдало обраний парфум – половина вашого успіху? Тоді ви точно знаєте, що зі стильним та неординарним Nomade E au de T oilette не залишитеся непоміченою навіть у багатолюдному скупченні людей!

Цей аромат виділяє вас серед інших жінок, він звучить цікаво та привабливо, надаючи образу м'якість та теплоту. Він дозволяє вам відчувати радість і душевне піднесення, заряджає вранці необхідною енергією та підтримує відчуття бадьорості, необхідне у складний робочий день. Він захоплює вас неординарністю своєї мелодії - проникливої, тонкої, солодкої, дихає пахощами екзотичних фруктів, чудових квітів і прохолодою деревних нот. Тим, хто бажає відчути всю цю пишність повною мірою, інтернет-магазин Лагранд рекомендує купити Nomade E au de T oilette .

Туалетна вода відноситься до сімейства «квіткові шипрові». Виробник позиціонує цю роботу як «що уособлює образ вільної, енергійної сучасної жінки, що володіє непідвладною елегантністю часу». Шанувальники видання відгукуються про нього, як про універсальний, стійкий, яскравий і жіночний аромат. Він поєднує в собі всього три вишукано обіграні ноти: вони сплітаються в красивий візерунок, що пахне кисло-солодким делікатним личі, свіжо-зеленими відтінками білої фрезії, благородним дубовим мохом, що дарує прохолоду і шик.

Автором цього твору є французький майстер Квентін Біш, випускник приватної школи парфумерів за парфумерної компанії Givaudan. Його роботи можна знайти в портфоліо таких торгових марок, як Boucheron, Carolina Herrera, Etat Libre d'Orange, Jean Paul Gaultier, Les LiquidesI maginaires, L'Artisan Parfumeur, Marc-Antoine Barrois, Missoni, Zadig&Voltaire, Hawthorne, Victoria's Secret Cleef&Arpels, Yves Saint Laurent, Mugler, Armand Basi, Azzaro, Bottega Veneta.

Торгова марка, як завжди, особливу увагу приділяє оформленню парфумів. За допомогою цих, здавалося б, досить простих на вигляд ємностей вона прописує характер композиції. Так, красивий флакончик Nomade E au de T oilette , ідентичний за формою з ємністю першого видання колекції, має округлі контури, які натякають на жіночу м'якість. Металеві деталі, що використовуються для декору, виглядають стильно і помітно - вони символізують сильний і рішучий характер володарки аромату. Стрічка пастельних тонів, закручена витіювато, виглядає грайливо та оригінально.

Купити парфумерію Chloe ви завжди можете, залишивши замовлення в Lagrande. Наша інтернет-вітрина зустріне вам чудовим вибором оригінальної продукції, серед якої парфумерні видання, косметичні засоби, декоративна косметика.