0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Franck Muller Double Mystery

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Franck Muller Double Mystery Парфумована вода
Немає у наявності

Franck Muller Double Mystery – Чарівність коштовностей

 

Швейцарський вартовий будинок Franck Muller представляє аромат, що втілив у собі особливу ауру розкоші, що виходить від годинника Double Mystery . Їхній корпус буквально обсипаний коштовностями, але це аж ніяк не банальний твір ювелірного мистецтва, грою долі вміщений на витончений ремінець. Всі вироби бренду – унікуми щодо точності та довговічності ходу, технічних інновацій та бездоганності виконання. Недарма Френк Мюллер впевнено тримає першість серед найскладніших і найдорожчих годинників світу.

Саме такою постає перед нами і ця квіткова парфумерна композиція, прикрашена акордами прянощів, дерева та цитрусів. Багате багатогранне звучання підкорює неймовірно тривалою стійкістю і приголомшливим шлейфом. Своєю насиченою розкішшю вона ідеально доповнить образ для світських заходів та особливих подій як чоловіків, так і жінок: унісекс-характер дозволяє відчути цю насолоду всім, хто входить до кола обраних поціновувачів безцінних аксесуарів.

Історія аромату

 

Бренд, заснований Френком Мюллером у 1991 році – не стільки символ розкоші, скільки точності та інновацій. Складно навіть просто перерахувати, як багато винаходів на його рахунку, вдало втілених у годинникових механізмах, про які майстри компанії можуть з гордістю сказати: "вперше у світі" або "ексклюзивно від Мюллера".

До свого 25-річного ювілею марка вирішила розширити свій світ, доповнивши неймовірно цінний годинник також творами ольфакторного мистецтва. П'ять приголомшливих композицій втілили в собі дух і традиції бренду, і однією з них стала «Подвійна Містерія» - парфум, присвячений надзвичайно ефектним за своїм дизайном і складним за складом годинникам, на яких немає навіть цифр, але хіба вони важливі, коли на вашій руці сяє ціле сузір'я діамантів?

Фірмовий стиль флаконів не менш шикарний: золотий фіал, що повторює своїми контурами традиційний корпус виробів бренду, увінчаний кришечкою, що копіює головку для підзаводу механізму. Вироби цього селективного будинку є рідкістю навіть у Європі, але купити Franck Muller Double Mystery в Україні – реально. Вам достатньо зробити замовлення в інтернет-магазині La Grande - і максимально короткий час ви станете щасливим володарем справжнього твору високої моди на стику ювелірного, інженерного та парфумерного мистецтва.

 

Franck Muller Double Mystery – усі грані розкоші

Композиція дивовижно насичена та багатогранна. Вона відкривається благородною та тихою нотою бергамота – цитрусово-терпкого, запашного та тонізуючого. Він швидко поступається місцем цілого букету квітів, що всипали «серце»: неролі, тубероза, жасмин самбак і конвалія втілюють у собі досконалість білих вишуканих пелюсток – одночасно свіжих і чуттєвих, важких і романтичних. Їм вторить більш проникливий аромат герані, троянд та кореня ірису, а пряний дует кориці та мускатного горіха у іскорках цитрусових вкраплень приносить яскравість у характер звучання.

Фінальний акорд – це, перш за все, аристократизм вишуканого дерева: тут білий кедр доповнений вершково-пряним сандалом та сухим лісовим дубовим мохом. Хмара бальзамічно-смолистого ладану надає містичності всієї композиції, а пачулі, шафран, лабданум та ваніль – тонкий східний колорит. Мускусна база робить Містерію особливо привабливою!