0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Moschino Toy 2

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Moschino Toy 2 Парфумована вода
79 грн
Хіт
Moschino Toy 2 Парфумована вода (тестер)
100ml
2 671 грн
Moschino Toy 2 Набір (парфумована вода 50 мл + лосьйон для тіла 50 мл + гель для душу 50 мл)
2 562 грн
Moschino Toy 2 Набір ( парфумована вода 100 мл + мініатюра 10 мл + гель для душу 100 мл + лосьйон для тіла 100 мл )
2 767 грн
Moschino Toy 2 Набір (парфумована вода 5 мл + гель для душу 25 мл + лосьйон для тіла 25 мл)
Немає у наявності
Moschino Toy 2 Гель для ванни та душу
Немає у наявності
Moschino Toy 2 Лосьйон для тіла
Немає у наявності
Moschino Toy 2 Набір (парфумована вода 100 мл + парфумована вода 10 мл + лосьйон для тіла 200 мл)
Немає у наявності
Moschino Toy 2 Набор (парфюмированная вода 100 мл + парфюмированная вода 10 мл + лосьон для тела 100 мл)
Немає у наявності
Moschino Toy 2 Набір (парфумована вода 50 мл + лосьйон для тіла 50 мл)
Немає у наявності

Парфумерія Moschino Toy 2

У її кімнаті, як і раніше, можна знайти милі м'які іграшки... Її ліжко все ще застелене пухнастим пледом, а на дні ящиків робочого столу надійно заховані особисті щоденники, рядки яких заповнені дівочими таємницями... Але зараз її думки спрямовані в майбутнє, інтригу , що обіцяє перемоги. Її усмішка зачаровує, а задерикуваний вогник, що горить в очах цієї дівчини, підтверджує той факт, що поряд з нею, напевно, буде дуже ненудно. Образ милої, життєрадісної, бешкетної леді доповнює пахощі парфумованої води Toy 2 від Moschino .

Зухвалий, немов сама молодість, аромат асоціюється зі сміливими мріями, які обов'язково мають здійснитись. Він несе в собі радість, приємне і хвилююче відчуття свята, що наближається. Він прикрашає образ своєї власниці, наповнюючи його жіночністю, вишуканістю, підкреслюючи його грайливість. Парфумована вода таїть у собі тепло та прохолоду літа, його красу та багатогранність. Вона поєднує кілька виразних акцентів – благородних квіткових, фруктово-ягідних, дерев'яно-мускусних, зібраних талановитими майстрами у гарний парфумерний букет.

Над створенням парфуму працювали відразу два відомі парфуми: Альберто Моріллас і Фабріс Пеллегрен. Майстри з винятковим смаком, тонким професійним чуттям та багатим досвідом у парфумерній справі змогли створити композицію, яка повною мірою відобразила чарівність молодості, її енергійність, спрагу до змін у житті та азартних пригод. Видання класифікується як "деревне мускусно-квіткове". Модній публіці воно було презентовано у 2018 році як фланкер популярного унісекс-аромату Toy , що вийшов у 2014 році. Самобутній і оптимістичний аромат-попередник одягнений у не менш задерикуватий флакон у вигляді іграшкового ведмедя у футболці з написом.

Це смішне ведмежа, тепер уже у вигляді традиційного флакона зі скла, прикрашеного логотипом бренду, перекочувало до оновленого видання. Ефектне оформлення є органічним доповненням до самого парфуму – життєрадісного, цікавого, однозначно гідного вашої уваги. Його легкість і запал можуть настільки зацікавити вас, що бажання протестувати аромат приведе вас до рішення купити Toy 2 .

Парфумована вода розкривається міксом соковитого мандарину та пахучого делікатного яблука, відтіненим багатогранними акцентами магнолії – солодкувато-ванільними, з лимонним відлунням. Чудовий дме п'янкого жасмину і розкішного півонії, що звучить у «серці», доповнює виразне пахощі стиглої кислуватої смородини. Чарівний акцент мускусу в тандемі з шикарними дерев'яними відтінками завершують ароматну мелодію.

Купити вишуканий парфум від Moschino за прийнятними цінами ви зможете у Lagrande. У нашому інтернет-магазині представлений гідний вибір продукції цього італійського бренду: парфуми, парфумована косметика, а також подарункові набори, якими ви зможете порадувати себе або близьких.