0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Mont Blanc Explorer

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mont blanc Explorer Дезодорант-стік
75ml
514 грн
668 грн
Акція
-23%
Mont blanc Explorer Парфумована вода
62 грн
89 грн
Акція
-30%
Mont blanc Explorer Бальзам після гоління
675 грн
854 грн
Акція
-21%
Mont blanc Explorer Парфумована вода (тестер без кришечки)
100ml
1 992 грн
2 343 грн
Акція
-15%
Mont blanc Explorer Гель для душа
699 грн
885 грн
Акція
-21%
Mont blanc Explorer Набір (парфумована вода 7,5 мл + гель для душу 30 мл + бальзам після гоління 30 мл)
440 грн
586 грн
Акція
-25%
Mont blanc Explorer Набір (парфумована вода 100 мл + парфумована вода 7.5 мл + гель для душу 100 мл)
3 052 грн
3 549 грн
Акція
-14%
Mont blanc Explorer Набір (парфумована вода 60 мл + гель для душу 100 мл)
Немає у наявності
Mont blanc Explorer Набір (парфумована вода 100 мл + мініатюра 7.5 мл + бальзам після гоління 100 мл)
Немає у наявності
Mont blanc Explorer Набір (парфумована вода 100 мл + гель для душу 100 мл + бальзам після гоління 100 мл)
Немає у наявності

Mont Blanc Explorer



Витончений, мужній, елегантний – ви мріяли відчути флер саме такого аромату? Віддайте свою перевагу парфумованій воді Explorer від Mont Blanc, і вона покличе вас у цікаву пригоду, наповнену несподіваними емоціями та подіями, що інтригують. У її приємній компанії відкриття нових сторінок вашого буття буде ще більш захоплюючим. Крім того, флер цього парфуму точно притягне до вас увагу, позіціонуючи як стильну людину і володаря гарного смаку.



Торгова марка Mont Blanc бере свій початок в далекому 1906 році. Вже більше століття вона відома світу як виробник високоякісної продукції. Об'єднані спільною ідеєю два підприємці та інженер заснували справу, ключовою ідеєю якої було створення першокласного продукту. Оскільки цілі, які ставили перед собою компаньйони, були далекоглядними, ризикованими і дуже амбітними, було ухвалено рішення дати компанії ім'я однієї з гірських вершин – так народився бренд Mont Blanc. Згодом асортимент пропонованих їм товарів розширився: у магазинах можна було купити дорогі шкіряні аксесуари, сумки та приладдя для письма, годинники та прикраси цієї марки. На початку XXI століття компанія запускає і парфумерну лінію. Вишукані аромати, стійкі й багатогранні, вони одпразу запам'ятовуються - точно уособлюють концепцію бренду: вони підкреслюють достаток і респектабельність своїх власників та виділяються неординарним зовнішнім оформленням.



Парфумована вода належить до сімейства "шкіряні деревні". Над її створенням працювало тріо майстрів: Хорді Фернандес, Антуан Мезондьє та Олів'є Пешо. Виробник називає виданням «парфумом, повним пригод і свободи, в якому є витонченість, мужність і харизма». Пересвідчитися в цьому твердженні або ж спростувати його можна, вирішивши купити Explorer.



Аромат розкривається потужним акордом терпкого бергамоту, що дарує прохолоду. Його витонченість підкреслює солодкуватий деревно-фруктовий акцент рожевого перцю, що вносить у мелодію свою терпкість та пряність. Цей тандем доповнює трав'яний гіркувато-чайний мотив мускатної шавлії. «Серце» Explorer наповнене пряно-терпкими смолистими відлуннями шляхетних почуттів. Цей акцент доповнює молекула махоніаль, що дарує своє вкраплення дерева, що забезпечує стійкість композиції. Тут також відчувається магія амбросксана – інтенсивного, чуттєвого, хвилюючого. Завершує симфонію поєднання розкішної та спокусливої шкіри й солодкувате відлуння деревно-землистого ветивера та затишних нюансів кедра.



Ефектний флакон, в який майстри торгової марки помістили продукт, неможливо пропустити у вітрині бутика. Чорна шорстка поверхня поєднується з товстим прозорим склом та чорним глянцем ковпачка. Місткість прикрашає символ бренду – шестикінцева зірочка із заокругленими променями. Купити оригінальну парфумерію Mont Blanc за найкращими цінами пропонує інтернет-магазин Lagrande.