0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Les Liquides Imaginaires Fleuve Tendre

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Les Liquides Imaginaires Fleuve Tendre Парфумована вода
196 грн
Les Liquides Imaginaires Fleuve Tendre Парфумована вода (тестер без кришечки)
100ml
3 681 грн

Les Liquides Imaginaires Fleuve Tendre – ніжна річка спогадів.

 

У таємничій печері, увитій трояндами, закінчується шлях закоханих, що таємно прибули у відокремлений куточок річкою Ніжності в країну мрій Liquides Imaginaires Fleuve Tendre – історія про те, як трепетне почуття захоплює вас цілком, огортаючи чудовими мускусними та фужерними акордами з відтінками теплих та свіжих прянощів, з тваринами та рожевими, цитрусовими та пудровими, амбровими та квітковими акцентами. Це – чарівна мелодія ваших мрій та спогадів, яка м'яким потоком струмує між пальцями та волоссям, обволікає все ваше тіло, стаючи другою шкірою – чуттєвою та чутливою.

Відмінний вибір для теплого сезону, який прикрасить як жінок, так і чоловіків, дозволяючи закоханим парам насолоджуватись один одним та зберігати ауру своїх зустрічей у своєму розпорядженні назавжди!

Трохи історії

 

Будинок нішевої парфумерії з багатообіцяючою назвою «Рідкі враження» обіцяє неймовірні емоції від ментальної подорожі водами чуттєвої річки уяви в парфумерній композиції, створеній за легендарною «Картою ніжного кохання» Франсуа Шово, натхненним твором Клелі. Немов у романі 18 століття, у цьому ароматі ніжний початок змінюється бурхливою пристрастю та інтригуючим фіналом, який ніби каже вам: «Продовження слідує»…

Парфумована вода Les Liquides Imaginaires Fleuve Tendre стала другим виданням у трилогії Les Eaux Imaginaires, що вийшла у 2017 році. Крім «Ніжної річки», до колекції увійшли також Desert Suave та L'Ile Pourpre.

Автором композиції стала Соня Констан (Sonia Constant) – чудовий сучасний парфумер, яка подарувала світу та інші шедеври: наприклад, Her Golden Secret Antonio Banderas, Absolutely Me Escada, а також Noir Pour Femme та Ombr? Leather від Tom Ford.

Неординарний флакон незвичайної форми чаші для пахощів дозволяє відразу ж перейнятися ексклюзивністю твору, абсолютно несхожого на інші.

Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Les Liquides Imaginaires Fleuve Tendre можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Річка кохання

Прелюдія композиції захоплює різноманіттям відтінків: тут із соковитою цитрусовою нотою мандарина поєдналися чудові переливи всіляких спецій - кардамон і кумін, коріандр і шафран, мускатний горіх і чорний перець переливаються пряними іскорками.

Не менш багатий і серцевий акорд, де чарівний квітковий букет захоплює ніжним флером герані, рожевої води та петалії – незвичайної квітки, що поєднала в собі запахи півонії та троянди. Мускус та тварини ноти привносять у цю тему максимум чуттєвості.

Той же мотив яскраво простежується і у фіналі: завершення феєрії вразить вас поєднанням мускусу і цибетину з благородною деревною лінією ветівера, ніжним дотиком замші, східними переливами тонких бобів і почули в запашному мареві ладану.

Якщо вам імпонує квітково-деревно-мускусна тематика в парфумерії, вам неодмінно варто купити Li Lides Imaginaires Fleuve Tendre в інтернет-магазині La Grande – аромат стане вінцем вашої колекції!