0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Les Liquides Imaginaires Bello Rabelo

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Les Liquides Imaginaires Bello Rabelo Парфумована вода
196 грн
Les Liquides Imaginaires Bello Rabelo Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Les Liquides Imaginaires Bello Rabelo – п'янке насолоду !

 

Солодкі східні чари аромату Les Liquides Imaginaires Bello Rabelo підкорюють всіх! Складно уявити собі ще більш привабливий і компліментарний парфум в орієнтальному стилі, адже його амброві та деревні, солодкі та винні, фруктові та трав'яні, пряні, бальзамічні та ванільні акорди просто божественні!

Аромат крутить голову і п'янить, наче ароматне солодке вино, настояне на травах. Він спокушає більше, ніж принадні фрукти, і збирає компліментів більше, ніж дорогі прикраси.

Це чудовий вибір для побачень та чуттєвих моментів – ідеальне «одяг» для вашої витонченої натури в осінньо-зимовому сезоні. Парфум, який зігріє краще за глінтвейн – просто скарб цієї пори!

Як і більшість видань цього бренду аромат має унісекс-характер і дуже сподобається як жінкам, так і чоловікам.

Трохи історії

 

Чудова колекція Eaux Sanguines була представлена брендом у 2013 році. До неї увійшли три чудові парфуми: крім Bello Rabelo, це були деревно-фруктова композиція Bloody Wood і східно-квіткова феєрія Dom Rosa.

Всі вони присвячені ароматним французьким винам із особливо запашних сортів винограду. Dom Rosa втілює рідкісні та дорогі види ігристого шампанського – таке вино подають на світських прийомах, де ви хочете виглядати витончено і розкішно. Bloody Wood сподобається тим, хто віддає перевагу вишуканим колекційним червоним винам – сухі благородні напої з багатим букетом, в якому чуються фруктово-ягідні нюанси.

Але найхаризматичнішим у цій винній лінійці по праву є
Bello Rabelo, що став квінтесенцією аромату міцних вин типу хересу та портвейну. Les Liquides Imaginaires назвав його Bello Rabelo на ім'я чудового міцного виноградного вина, темпераментного та гарячого, як кров справжнього воїна, підкорювача життєвих вершин та жіночих сердець.

Вся колекція бренду, створеного талановитими кріейторами Філіппе Ді Мео та Давидом Фроссаром та інтригуючого своєю назвою – «Рідкі враження» – представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Les Liquides Imaginaires Bello Rabelo ви можете за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Крутить голову більше, ніж вино!

Композиція відкривається чаклунством червоного вина і солодких ароматних сухофруктів - густих, насичених, з акцентом чорносливу.

Солодке наслання змінюється благородною гіркуватістю зелені безсмертника, чарівним ароматом смол і мускусно-пряним лабданумом, що вносить яскравий східний колорит.

Як базові виступають благородні дерев'яні ноти, які ефектно прикрашені солодкою смолою бензоїну і ванілью, що манить.

Красивий флакон незвичайної форми посудини для вина напрочуд точно передає настрій та сутність аромату.

Якщо вам імпонує винна естетика у парфумерії, рекомендуємо вам купити Les Liquides Imaginaires Bello Rabelo в інтернет-магазині La Grande – та насолоджуватися!