0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Christine Darvin Charming Christine Darvin

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Christine Darvin Charming Туалетна вода
Немає у наявності

Christine Darvin Charming – справжній французька шарм !

 

Аромат Charming - це воістину чарівність! Його шарм справжній, справжній - це проникне звучання захоплює буквально з перших секунд, не залишаючи жодного шансу не закохатися в нього раз і назавжди. Вишуканий витвір бренду Christine Darvin неодмінно має опинитися у вашому парфумерному гардеробі. Будьте впевнені, для нього обов'язково знайдеться настрій, місце, час та привід!

Чарівний і привабливий парфум адресований прекрасній половині людства. Він був презентований у далекому 1995 році. Місцем його народження є Франція, місто Бордо - саме там розташувалося виробництво цієї парфумерної марки. До того ж, засновниками бренду є справжні поціновувачі французького ольфакторного мистецтва – брати Антуан та Ерве Мадрид. Неповторний французький шарм невловимо простежується у всьому, що створюється під керівництвом цієї компанії.

Також слід відзначити особливість ароматних творів марки Christine Darvin: це першокласна якість інгредієнтів і високий рівень реалізації ідей, що виникають, які чудово поєднуються з доступною вартістю продукту. Чудовий Charming – не виняток. Він розкішний, насичений, збалансований, але радує приємним цінником.

Гідне обрамлення!

Перше, на що ви, поза всяким сумнівом, зверніть увагу, це візуальна подача даного парфуму. Розроблений дизайнерами концепт начебто відсилає нас у минуле, коли аромати поставали на суд публіки в «вбраннях», що відображають дух часу. В оформленні флакона справді відчувається легкий ретро наліт. Прості форми виглядають ефектно та привабливо завдяки використанню різних текстур. Так, прозоре скло флакона красиво контрастує з перламутровим ковпачком. І, звичайно ж, - золотий блиск, що заворожливо грає відблисками світла.

Тріумф квіткової ніжності!

Що ж на нас чекає під кришкою флакона? Для аромату характерні трендові мотиви 90-х, коли його було створено. Але, що дивно, сьогодні композиція звучить не менш актуально та доречно. Її настрій – ніжність, її лейтмотив – запаморочлива квіткова млість, яка манить і вабить, в яку поринаєш без залишку!

У верхніх нотах композиції солює чорна смородина. Її густі, соковиті, насичені акорди зачаровують своєю терпкою, тягучою насолодою і бадьорять трав'яно-деревними нюансами. Серцеві ноти – торжество квіткової «еліти» парфумерного світу: у дивовижному букеті парфумери поєднали оксамитові рожеві акорди, гіпнотичні тони жасмину та проникливі, глибокі, дурманливі відтінки ілангу. Базові ноти аромату – чарівний своєю витонченістю та ненав'язливістю шлейф. Він огортає хвилюючим мускусним серпанком, який наповнений дивовижною насолодою ванілі, благородними тонами вірджинського кедра і чуттєвими солодкувато-деревними мотивами сандалу.

Купити Christine Darvin Charming можна в інтернет-магазині La Grande.